A turul képe tűnt fel az égen: elérkezett a dicső magyarság ideje?

2021. október 18., hétfő




Az ősi magyar jóslatok szerint népünknek figyelnie kell a turulmadár érkezésére. Eljött a mi időnk? Mi fogjuk megmenteni Európát?

"Mi a sólyom népe vagyunk, szabadságra és végtelen nagy területekre van szükségünk.

Nem tűrjük a bezártságot, a karámon belüli életet, mások fennhatóságát.

Szabadnak születtünk, szabadon akarunk meghalni és megtérni az Ősök Országába."

A turulmadár mindig is az ősi magyarok egyik legfontosabb jelképe volt.

Szinte egybeforrt a magyarsággal, és a magyarok tudásával, erejével, és vakmerőségével.

Sokak szerint a magyar turulmadár a világ védelmezője. Éppen ezért mi, magyarok a turulmadár népe vagyunk, azaz ránk hárul majd a világ megvédésének nagy és nemes feladata.

Egyre többen vélik úgy, hogy ez a történelmi feladat most eljött: utolsók közti nemzetállamként kell szembe szállnunk, mintegy az EU egyetlen védőbástájaként a Keletről érkező, bevándoroltatott "fekete sereggel".

Több lelet tanúskodik arról, hogy elsősorban a Hunok, az Avarok és a Magyarok használták díszítőmotívumként különböző tárgyaikon vagy ereklyéiken, és legendák, valamint elbeszélések maradtak fenn arról, hogy egy napon a jövőben, a magyarok számára ismét fel fog tűnni a turul az égen.

Ez lesz az a jel, hogy eljött a mi időnk, és újra harcba kell szólítanunk a népünket, és harcolni, megvédeni a több ezer éves kultúránkat.

A sors fintora, hogy most Európáért is meg kell küzdenünk. ÉRTÜK, HELYETTÜK.

Egy elnyomott nemzet emelkedik fölül más nemzetek felett azokban az időkben, amikor Európa hatalmai meggyengülve, belülről megbénítva haldokolnak, és ürülnek kifelé, miközben iszlám és egyéb veszedelem kebelezi be a kultúrájukat.

hazánknak előbb az EU önkényes, a kontinensnek rosszat akaró kiskirályaival kell megvívnia a belső küzdelmet, majd helyre kell állítania a rendet: meg kell állítania azokat a folyamatokat, melyek szétzilálják Európát.

Mindebben a turul lesz a segítségünkre, mely végig kíséri eme dicső nemzet rögös és áldozatos útját.

Az elkövetkező évek nagyon nehéznek fognak bizonyulni.

A magyar felemelkedés elkerülhetetlen. Akárcsak az, hogy az égi turul újra kiűzi a Kárpátokról és környékükről az idegen inváziót, és az elnyomókat!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország magyarsag történelem turulmadár


Megtekintések száma: 247583





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet