A vakcinák fejlesztője kitálalt: embriókkal, magzati szervekkel kísérleteztek, fogyatékos gyerekek voltak a "próbababák"

2019. február 23., szombat




Még a legerősebb idegzetűek is megdöbbentek az igazságon. A videós tanúvallomást 2018. január 11-én rögzítették. 7 és fél perces tiszta igazságbeszéd!

Magzatokból kinyert szövetekből készítettek védőoltásokat.

Egyetlen tanulmány megírásához is felhasználtak 72 abortált magzatot és megszámlálhatatlan tanulmányt és kísérletet végeztek.

A kifejlesztett kísérleti vakcinákat pedig árvákon, magatehetetlen és fogyatékkal élő embereken vagy gyerekeken tesztelték.

Ilyen volt az RA 27/a-as számú vakcina is...

Nagyon ijesztő, embertelen dolgokat mondott, ami remekül megvilágítja a gyógyszergyárak és a tudomány egyes bugyrainak erkölcstelenségét.

"Jobb olyanokkal kísérletezni, akik nem valószínű, hogy hozzá tudnak járulni a társadalomhoz. Mint a fogyatékos gyerekek."

Levelet írt "Az emberi kísérletezés etikái"-nak. Ebben ezt írja:

"Az a kérdés, hogy teljesen funkcionális felnőtteken, vagy gyerekeken végezzünk kísérleteket, akik valószínűleg hozzájárulnak a társadalomhoz, vagy olyan gyerekeken és felnőtteken, akiknek ember-alakjuk van, de nincs szociális potenciáljuk."

- Használta börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcinák tanulmányozásához?

- IGEN!

- Használt gyarmati uralom alatt álló embereket kísérleti vakcinák tanulmányozásához?

- IGEN!

- Belga Kongóban tette ezt?

- IGEN!

- Abban a kísérletben majdnem 1 millió ember szerepelt?
- IGEN!"

A valóság sajnos sokszor megdöbbentőbb és sokkolóbb, mint a legvadabb elmélet! Főleg, amikor olyan dolgokról bizonyosodik be, hogy volt igazság mögötte, amit senki sem akart elhinni...

Mert néha a tudatlanság jobb, mint a csúf és borzalmas igazság megismerése.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: alternatívhírek

egészség gyógyszerlobbi vakcinalobbi konteó tényfeltáró


Megtekintések száma: 43287





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet