A Vatikán és ferenc pápa évtizedek óta tud a reptilián idegenek létezéséről?

2023. február 4., szombat




Ferenc pápa rengeteget mesélt már az ördögről, és nem fél beszélni róla.

A Sátánnak rengeteg különféle neve van, de legtöbbször sárkányként, vagy valamiféle nagy hüllőként szoktak rá hivatkozni.

Az évezredek során az emberi kultúrában és vallásban számos változata alakult ki.

A reptiliánokól az ufó hívők úgy gondolják, hogy egy olyan hüllőszerű földönkívüli faj, mely itt állomásozik a Földön, és évezredek óta megpróbálja átvenni tőlünk a hatalmat.

A reptiliánok alakváltó tulajdonsága is ismert. Vagyis képesek emberi alakot ölteni, így a történelem során rengeteg vezető pozíciót megkaparintottak. állítólag egyes országok vezérkarainak tagjai között is találhatunk ilyet, de sokak szerint maga az amerikai elnök is reptilián.

Céljuk a bolygó teljes egyeduralma, és egyes források szerint már most is ők uralják a Földbolygót.

Egyes, még elborultabbnak hangzó összeesküvés elméletek szerint Ferenc pápa már tudja, hogyan is néz ki a reptiliánok vezére, aki tulajdonképpen maga a Sátán.

Bár az egész abszurdnak hat, annyi igazság azért lehet a dologban, hogy a Bibliában leírt Jelenések könyve valóban említést tesz egy hamis prófétáról.

A hamis prófétának pedig mindenki hinni fog, és feltehetően úgy beszél majd, mint Krisztus, úgy néz ki majd, mint Krisztus, és úgy is cselekszik, de valójában nem Jézus lesz, hanem az Antikrisztus.

Ez egy az egyben ráillik egy reptiliánra is - állítják az elmélet támogatói.

Szerintük a reptilián idegenek vezére és csoportjai régóta azon mesterkednek, hogy "átverjék" az emberiséget., és elhozzák számunkra a második eljövetelt.

Ez az eljövetel azonban nem Jézus, hanem az Antikrisztus eljövetele lesz, egy reptilián hatalomátvétel, mely porig rombolja majd Rómát is

- állítják.


OSZD MEG másokkal is!

idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 176194





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet