A Vatikán vezetőinek fülébe már a Sátán beszél: itt a bizonyíték

2023. szeptember 14., csütörtök




Számos vatikáni vezető, és volt tiszteletes beszélt arról, hogy a Vatikánt már elhagyta a Szentlélek.

A pápai egyház elindult a lejtőn? Róma tényleg hamarosan leromboltatik? Szellemi értelemben talán már le is romboltatott.

Egyre több a vélekedés arról, hogy Ferenc pápa eltért attól a kikövezett úttól, melyet Jézus tett le elénk, és a nyáját egy olyan irányba tereli, ahol a sötétség az úr.

Ez pedig több apró jelben meg is nyilvánul – állítják komoly hittudósok, és olyanok, akik egykor a pápa közelében tevékenykedtek.

A Vatikán a történelem során egyre nagyobb befolyást kapott, és volt olyan időszak, amikor akkora hatalommal rendelkezett, hogy politikai ráhatása is volt egyes országokra, hatalmakra, vezetőkre.

Ez a hatalmi erő ugyan napjainkra némiképpen csorbult, de még ma is megvan az az erő benne, hogy konkrét politikai erőket, vezetőket lehetetlenítsen el, ha úgy akarná. Eddig azonban valahogy – szerencsés módon – tartózkodott a politikától az pápai pozíció.

Ez változott meg drasztikusan Ferenc pápával, mivel a menekültekkel és Európa jövőjével kapcsolatban sokak szerint egy Európát elpusztító jövőt támogat. Arról nem beszélve, hogy számos kijelentésében sötét gondolatokat véltek felfedezni: lásd, amikor azt mondta a hívek százai előtt, hogy a Jézussal való személyes kapcsolat veszélyes és kerülendő.

Mindeközben volt vatikáni belső emberek számoltak be arról, hogy rákszerűen terjednek a belső konfliktusok, a szent vezetők között.

Hatalmi marakodás zajlik, eközben pedig a Vatikán fontosabb tisztségeit szinte teljesen csak és kizárólag illuminátusokhoz köthető személyekkel töltötték fel.

A fülükbe már a gonosz beszél, és nem véletlenek azok az ideológiai és identitási manőverek is, amik jellemezték a Vatikánt. Néhány éve még az előző pápák kezdték el azt is pedzegetni, hogy talán más értelmes lények is élhetnek az univerzumban.

Sokan ezt annak fogták fel, hogy az egyház felkészült egy óriási felfedezésre, ha ugyanis kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, akkor hitéleti válság rombolná porig az egyházat.

Ezt pedig nem akarták, ezért előrelátóan lazítottak az egyház korábbi dogmatikus kijelentésein, és elmondták, Isten másokat is teremthetett a világegyetemben.

Mások azonban úgy vélik, ez csak a dolog egyik része, és valójában a klasszikus értelemben a Vatikán és a pápa már ekkor elkezdett eltávolodni az eredeti, Krisztusi nyomvonalról.

Krisztus ugyanis soha nem beszélt idegenekről, és a földönkívüli élet lehetőségéről…

Annak idején Nostradamus jóslataiban is találtak számos olyan utalást, mely leírta: a végidők előtt az egyház szellemi kútmérgezésen fog keresztülmenni, és hátat fordít majd korábbi tanításainak. A papok és vallási vezetők kivetkőznek majd magukból, miközben a pápa személyében jeleni meg majd a nagy vezető, az Antikrisztus alakja.

Ez lesz az az Antikrisztus, aki a sötétségbe vezeti majd a bárányait, amiből azok szinte semmit sem fognak észrevenni, csak mikor már elragadta őket a sötétég és a gonosz ereje. Így fog megbukni a keresztény egyház.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás vatikán gonosz


Megtekintések száma: 171699





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet