A végidők harsonái lennének a világszerte hallható hummogó hangok?

2023. augusztus 30., szerda




Egyesek meggyőződése szerint Isten szól hozzánk, mások szerint az apokalipszis lovasait jelzik előre.

Világszerte egyre gyakoribbak a különös, tenger felől érkező, hummogó hangok, de van, hogy olyan helyeken lehet őket hallani, amik messze vannak a tengertől.

Az elmúlt évek során számos elmélet alakult ki, hogy mik lehetnek, azonban egyetlen esetben sem lelték meg a hangok forrását.

Olyan, mintha ugyanaz a hang lenne hallható a világ több pontján. Unott, mély, hummogó hang, mely időnként képes el is nyugtatni az embert.

Egyesek szerint a vég harsonái lehetnek, és meg kell vallani, ezek a hangok valóban hasonlítanak egy trombita hangjára.

Az elmúlt tíz évben egymás után jelentek meg egy furcsa, egyáltalán nem eviláginak tűnő jelenséget bemutató videók a YouTube-on. A világ minden tájáról származó felvételeken egy, látszólag a semmiből érkező rejtélyes hangot lehet hallani.

Hogy mi lehet, azzal már a tudomány is foglakozott, méghozzá nem is keveset. A NASA szerint a legvalószínűbb magyarázat, hogy a bolygó „háttérzörejét” lehet hallani.

A tudósok szerint biztosan valamilyen geofizikai ok áll a „hümmögés” mögött, de az, hogy mi, nem tudni. Lehet a tektonikai lemezek mozgása, földrengések hangjai, az atmoszférában szétrobbant meteorok hanghullámai esetleg napkitörések hatása.

Akadt egy olyan elképzelés is, miszerint a mélyben a tengerek felől egy hatalmas állat adja ki ezeket a hangokat, méghozzá az az állat, amelyik annak idején a Nagy buggyot is kiadta.

Azonban ez az elmélet nem valószínű, és csak a kezdtek kezdetén merült fel.

A NASA magyarázata bár logikusnak hangzik, 10 év elteltével sem találtak rá konkrét bizonyítékot, így gyakorlatilag bármi lehet.

A vallásosabb beállítottságú emberek szerint ezek az ítélet harsonái, és közelegnek a végidők, azért lehet egyre gyakrabban hallani őket, valamint ezért nem lelték meg soha a hangok forrását.

Sokan látnak benne rációt, elvégre ez is egy bizonyítható magyarázat, ráadásul az utóbbi időben valóban alaposan megszaporodtak a különféle égi jelek, és különféle szentek észlelései.

Ezek pedig mind-mind apró jelek lehetnek a végidők kezdetére, amiről már mi is többször beszámoltunk.

A harsonák forrásának pontos helye azért nem ismert, mert egy kvantumfizikai folyamat lévén szűrődnek át a mi világunkba, és a menny, valamint a pokol egy és ugyanazon lokációban van, azaz itt a Földön, csak más-más létsíkokban.

A végidőkben majd ezen síkok összeérnek, és a pokol és a menny egy és azonos lesz a Földünkkel, és bekövetkezik Krisztus második eljövetele, több évnyi ínséges idők letelte után.

A próféciában nagyon sokan hisznek, és biztosak abban, hogy az oda vezető folyamatok már napjainkban is zajlanak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 404488





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet