A végidők végső jelei: két Napot láttak az égen?

2017. június 6., kedd




Optikai csalódás, vagy közel van a mennyei ítélőszék?

Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy eljöjjön a vég, és utána, az apokalipszist követően maga Krisztus országa?

Sokan értenének egyet abban, ha azt mondanánk, hogy az utóbbi években, hónapokban és hetekben rendkívüli mértékben megszaporodtak a különféle égi jelek.

Ezen égi jelek egy része aztán általában valóban magyarázat nélkül marad, míg más jelekre találnak ésszerű magyarázatot a szakemberek.

Azonban ezen furcsa jelenségeknek egyetlen célja lenne valóban?

Az, hogy figyelmeztessék a Földön élő embereket arra, hogy közeleg az ítélet pillanata? Azok, akik hisznek Istenben, és hithű életet éltek, nem félnek a közelgő végtől, mert tudják, hogy Jézsu meg fog kegyelmezni a lelküknek.

Szerintük csakis azoknak van félnivalójuk, akik gonosz lelkűek voltak életükben, és olyan bűnöket követtek el, melyek alól még csak feloldozást sem kérnek..

Arról megoszlanak a vélemények, hogy ezek a jelek valóban Isten üzenetei-e, vagy nem többek optikai csalódásnál, de nagyon sokan úgy gondolják, hogy az efféle jelenségek nem véletlenül válnak láthatóvá az egünkön, és mindig is komoly üzenetük volt az emberiség felé.

Isten egyfajta jelenléte.

Bárhogyan is, a 2016 decemberében Brazíliában rögzített videó is egy ilyen jelenséget örökített meg.

A felvételen ugyanis úgy tűnik, mintha két Nap is feljött volna, és ragyogna az égen, holott ez teljességgel lehetetlen.

Különféle magyarázatok születtek a jelenségre, az optikai csalódástól kezdve a fényvisszaverődésig, de az igazságot sosem tudtuk meg pontosan, így maradtak a kérdések: a végítélet jelei, vagy csak egy egyszerű, de félreértelmezett légköri anomália?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen megmagyarázhatatlan összeesküvés végidők


Megtekintések száma: 56098





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet