A végső igazság az elmúlt 70 év technológiájáról: tényleg EZ állt az egész mögött? A szálak egészen Roswellig nyúlnak vissza

2018. július 31., kedd




Az emberiség technológiai fejlődése az idegen technológiának köszönhető, amire titokban szert tett?

Ki ne ismerné azt a történetet, ami egy aprócska, unott kisvárosban zajlott le 1947 nyarán? A Roswell-ufo incidens a mai napig az ufó kutatás Szent Gráljaként van emlegetve.

Egy férfi most azt állítja, hogy az emberiség ugrásszerű technológiai fejlődése ennek a balesetnek köszönhető. Roswellnél egy olyan technológia került a kezükbe, ami alapjaiban változtatta meg az ember technológiai szemléletét, és újszerű megoldásokat produkált.

A neve elhallgatását kérő férfi saját maga is dolgozott a technológiai iparban, és azt mondja, látott olyan dolgokat, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy idegenektől származik a technológia.

Nem egy esetben kísérleteztek olyan dolgokkal az elmúlt évtizedekben, melyekről nem tudták, hogy a működik, arra viszont feletteseitől sem kapott magyarázatot, hogy ezek a prototípusok, eszközök, különleges áramkörök mégis hogyan készülhettek el.

Sőt, amikor erről kezdett el kérdezősködni, hirtelen eltávolították az állásából.

Szerinte valami olyasmi zajlik a technológiai fejlődésünk mögött, mely az elmúlt 70 évben hihetetlen iramot diktál, aminek egyértelműen köze van Roswellhez.

A kisváros mellett lezuhant idegen űrhajó ugyanis viszonylagosan egyben maradt, és olyan műszaki adatokat tudtak kinyerni onnan, és komplett, működő megoldásokat, melyek nagyon megdobták az emberi tudástárat.

Igaz ehhez arra volt szükség, hogy éveken át tanulmányozzák az így megszerezett technológiát.

Állítólag egy ponton még a németek is besegítettek, mert az amerikai kollégáik nem voltak a helyzet magaslatán. Az elmúlt évtizedek minden nagyobb találmánya ennek a roncsnak lehet az eredménye, amit az 51-es körzetbe szállítottak a katasztrófát követően, majd azt állították róla, hogy egy egyszerű meteorológiai ballon volt.

A ballon teóriát azonban egyértelműen megcáfolta egy a sajtóban napvilágot látott hiteles fotó, melyen Marcell tábornok volt látható, a kezében egy papírdarabbal, melyen testekről, és elszállításról volt szó, meg roncsról, legalábbis ezeket a szavakat lehetett kinagyítva kiolvasni belőle.

Csak néhány dolog, amit a férfi elmélete szerint az idegeneknek, pontosabban a technológiájuknak köszönhetünk: az érintőképernyő, a legújabb lopakodó technológiák, vagy a térhajtómű, mely a NASA és a világ egyik legnagyobb reménysége lehet, de állítólag a napelemes megoldások is a Roswellben lezuhant roncsban talált műszaki megoldásokból lettek kikísérletezve.

Az idegenek technológiája ugyanis 2-300 évvel előrébb járt már akkor is. Még most sem sikerült minden műszaki megoldást Földi környezetbe ültetnünk, mert állítólag vannak olyan megoldások, amikhez olyan speciális anyagok szükségesek, melyek előállítása nem lehetséges a Földön, vagy pedig olyan anyagokból vannak, melyeket az emberi tudomány még nem ismer.

A kémiai kutatások, melyek új anyagok felfedezésére irányulnak, mint emiatt történnek. 

Ugyanis ha felfedezik, és előállítják a bővülő periódusos rendszer új elemeit, akkor lehetővé válik a megmaradt technológia Földi környezetbe ültetése, és tényleges megvalósítása.

Hogy ez mikor következik be, azt még nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy még komolyabb technológiai ugrásokra számíthatunk a jövőben, mindezt abban a tudatban, hogy talán nem is az emberek fejéből pattantak ki ezek a megoldások…

OSZD MEG másokkal is!

technológia ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 54669





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet