A végzet harsonáit hallották Dallasban?

2017. április 10., hétfő




A város egyes részein pánik tört ki, volt, akik azt hitték, hogy orosz támadás történt, míg mások a végítélet eljövetelét vizionálták. Mi történt valójában?

Dallas városának mély nyugodtságát hirtelen hatalmas, sikoltozó harsonák tucatjainak hangja zavarta meg. A csend egy pillanat alatt átalakult vészjósló ricsajjá, amikor a város vész esetére tartott szirénái vadul vijjogni kezdtek.

A hírek szerint 156 ilyen sziréna van a városban, és egytől-egyig mindegyik megszólalt.

A lakosok egy részén azonnal el is uralkodott a pánik. Ezek ugyanis akkor szólalnak fel csak, ha ténylegesen baj van. Van úgy, hogy tesztelik ezeket a rendszereket, de ilyenkor a pánik elkerülése végett mindig értesítik is a lakosságot.

Most azonban minden előzmény nélkül szólaltak fel a harsonák, holott nem volt látható veszély, és tornádó riadót sem rendeltek el a régióban.

Az emberek egy része pánikban tört ki a város különböző pontjain.

Voltak, akik attól féltek, hogy orosz támadás történt, míg mások arról voltak meggyőződve, hogy eljött a vég kezdete.

A Biblia ugyanis jól leírja azt a pillanatot, amikor beköszöntenek a végidők, mert ekkor szólalnak fel a világvége mély trombitái.

Azonban nem vált kámforrá a világ. Sőt, még az apokalipszis lovasai sem vonultak végig a város felett az égen.

Azonban nagy rejtély kerekedett az ügyből, mert a hatóságok állítása szerint nem ők voltak a ludasak a dologban, tehát nem valamiféle téves riasztás történt.

A rendőrség állítása szerint nem elképzelhetetlen, hogy valahogyan meghackelték a rendszert, és emiatt zendültek fel ezek a riasztó szirénák.

Valaki azt jegyezte meg az incidens kapcsán, hogy már 43 éve él a városban, de soha nem fordult még elő hasonló, ezért biztos benne, hogy nem véletlenről van szó.

Bármi is okozta a szokatlan jelenséget, a lakók remélik, hogy nem valami vészjósló kezdetével állnak szemben.

A hatóságok pedig remélik, hogyha hackelés volt, akkor legközelebb ezek az elkövetők nem egy interkontinentális rakétasilóba próbálnak bejutni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés világvége eltitkolt tények


Megtekintések száma: 303432





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet