A világ leggazdagabb embere támogatja a spermapusztuláshoz vezető technológiát: mindaz, amit elhallgattak róla!

2017. július 13., csütörtök




Gazdasági érdekek, és a gyógyszeripari rémuralom teheti meddővé az emberiséget?

A tömeges oltóanyagok száma egyre emelkedik, mindemellett drasztikusan nő a különféle megbetegedések, allergiás kórképek száma, a többi egyéb autoimmun betegségről már nem is beszélve.

Azonban az emberiségre leselkedik egy még ezeknél is nagyobb veszély: mégpedig az, hogy nem lesz jövője.

Ugyanis az ember egyáltalán nem biztos, hogy 10-20 év múlva is elmondhatja magáról, hogy képes önmagát szaporítani.

Az elmúlt évtizedekben egyre nőni kezdett a meddőség problémája minden országban világszerte. Sokak szerint a tendencia nem véletlen, és rengeteg különféle okra vezethető vissza, de tagadhatatlan, hogy akár a gyógyszeripar keze is benne van. Ráadásul erre bizonyítékok is vannak.

Olyan bizonyítékok, melyek bár léteznek, mélyen megpróbálják azokat elhallgatni.

A világ egyik leggazdagabb és egyben legbefolyásosabb anyagi érdekeltségű embere, Bill Gates is egy olyan technológiát támogat, mely tömeges spermapusztulást eredményez, mégsem beszélnek róla az orvosok, vagy legalábbis csak nagyon kevesen.

A Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszírozott egy kutatást, mely egy olyan ultrahangos technológiát dolgozott ki, ami kifejezetten a férfiak szaporodási képességét teszi tönkre.

Azonban azt eltusolják a különféle kutatásokban, hogy ezen fogamzásgátló módszer maradandó károsodást okoz, és nem csak időszakosan pusztítja el a spermákat, ahogyan azt hivatalosan állítják róla.

Rengeteg tanulmány támasztja alá a hihetetlennek ható dolgot.

A UNC csapata laboratóriumi patkányokat tesztelt ultrahanggal, és megállapította, hogy két 15-perces adag UH jelentősen csökkentette mind a spermaszámot, mind pedig a spermiumok integritását”.

Amikor két nap elteltével meleg sós vízben megint ultrahanggal kezelték a spermiumokat, azok száma patkányok esetében 10.000.000 spermium/milliliter alá esett, amely ötmillió spermium/ milliliterrel kevesebb, és ez az állapot legfeljebb hat hónapig tart, ami gyakorlatilag a terméketlen szakasz.

A különféle álkutatások - melyeket a gyógyszeripar pénzelt - azt állítják, hogy nem okoz a technológia hosszabb távú károsodást vagy sterilitást, ennek ellenére Dr. James Tsuruta, a kutatás vezetője is elismerte, hogy az eredményke valójában egyáltalán nem egyértelműek.

A Bill Gates által pénzelt és felügyelt Alapítvány eddig 78 különböző kutatási projektet finanszírozott összesen 100.000 dollár összegben a Globális Egészségügyi Kihívások Program részeként.

Sokak szerint nem véletlen, hogy folyamatosan egyre többet foglalkozik a gyógyszeripar a fogamzásgátlással, és egyes összeesküvés elméletek azt sem tartják kizártnak, hogy ezen technológiák veszélyeinek elhallgatása sem véletlen.

Sőt, talán már régen mérgeznek minket, hogy megakadályozzák az emberiség túlszaporulatát, ami egyfelől érthető, mivel 2050-re annyian leszünk már a bolygón, hogy komolyan felélhetjük a Föld tartalékait...

Másfelől alattomos módon szabadítanak meg minket a gyereknemzés képességétől, és ez beláthatatlan következményekkel járhat hosszabb távon.

És ha ez még nem lenne elég: Bill Gates már 2010-ben a TED konferencián kijelentette, hogy a világ népességének tizede kellene, hogy a bolygón éljen. Vajon véletlen lenne, hogy alapítványa éppen egy egész bolygó nemzőképességének megszüntetésén dolgozik?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró gyógyszeripar gyógyszermaffia bill gates


Megtekintések száma: 58502





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet