A világ leghíresebb UFO fotói: ezekre mind a mai napig nincs magyarázat, és lázban tartják a világot!

2019. január 6., vasárnap




A történelem folyamán számtalan olyan fénykép készült ufókról, melyek a mai napig lázban tartják a hinni akarókat és kétkedőket egyaránt. Talán mindenki találkozott már a híres Los Angeles felett készült ijesztő fekete-fehér fényképpel, vagy a Washingtonban álló kapitólium épülete felett lebegő fényekkel. Cikkünkben a leghíresebb fotókat mutatjuk be.

Bár némelyik kép forrása kétes, a legtöbbről mind a mai napig nem derült ki, hogy manipulált-e vagy sem. Mi most egy csokorba szedtük a valaha készített leghíresebb fényképeket, melyek repülő csészealjakat ábrázolnak.

Los Angeles – 1942

A valaha volt leghíresebb ufó felvétel a Los Angeles felett készült éjszakai fotó. Erős fénynyalábokat húzott maga után az az azonosítatlan repülő tárgy, melyet Amerikában láttak, majd fotóztak le 1942-ben. Az ismeretlen furcsaság a hollywoodi hegyek felett szállt, és hatalmas fényjelenséget produkált. A kép a mai napig minden idők leghíresebb ufó-fotói közé tartozik. Az eseményekről nagyszabású film is készült Battle: Los Angeles címmel.leghiresebb-ufo-fotok-1

A lubbocki fények – 1951

A fordított V alakban elhelyezkedő fénypontokat nem is egyszer, hanem 1951 augusztusában és szeptemberében többször is látták Texasban. A jelenség később a lubbocki fények elnevezést kapta, a fotókat pedig egy egyetemista készítette. Bár a mai napig nem tudják, mi lehet a képeken, egyesek szerint csak madarakat ábrázol.

las-angeles-1942

Dél-Afrika – 1956

1956-ban Dél-Afrikában is lencsevégre kaptak egy földönkívüli objektumot, ahogy keresztülrepül az égen. A Július 17-én megörökített képet fényes nappal készítették, ráadásul egy olyan ember, aki köztiszteletben tartott személy volt, és nem mellesleg a Dél-afrikai hírszerzésnek dolgozott. A fénykép készítésének időpontjában két másik szemtanú is jelen volt. A fotó készítője haláláig tagadta, hogy manipulált lenne a felvétel.

lubbocki-fenyek

Woonsocket Rhode Island - 1967

Egy szintén nappal készített felvétel egy nagyon tisztán kivehető ufót mutat, ahogy a föld felett lebeg. A Rhode Island területén készített fényképen annyira kivehető a repülő szerkezet, hogy az első pillanatoktól kezdve sokan csalásnak gondolták az egészet. Egy bizonyos Harold Trudel készítette, aki szentül hitte, hogy valamiféle mentális kapcsolatban van az idegenekkel, akik rendszeresen küldtek neki üzeneteket telepatikus úton.

woonsocket-rhode-island-ufo

Apollo 16 - 1972

Az 1972-es Apollo 16-os Holdmisszión érdekes képet készítettek az űrhajósok. A NASA archívumokban csak No AS16-114-18423 néven ismert fotón egy kis fehér fény látszik az egyik asztronauta mögött. A fényképet Charles Duke, a másik asztronauta készítette, amikor holdkőzeteket gyűjtöttek a terepen. A mai napig nincs egyértelmű magyarázat a képre. Van, aki szerint optikai illúziót láthatunk a képen, vagy valamiféle fénytörést, de akadnak szép számmal olyanok is, akik szerint egy idegen űrhajó fényforrása látható a képen.

apollo-16

Washington DC - 1952

1952-ben a Washington városában álló híres kapitólium épülete felett különös fényeket vettek észre az emberek. Egyesek szerint azért jelentek meg éppen ott és akkor ezek az űrhajók, hogy a világ, és az amerikai kormány tudtára adják: nincsenek egyedül a világegyetemben, és folyamatos megfigyelés alatt vannak. Egyes beszámolók szerint az USA kormánya lepaktált az idegenekkel. Ezt alátámasztani vélik abban, hogy a hírhedt 51-es körzet felett is gyakran látnak fel-leszálló idegen objektumokat napjainkban is.

kapitolium-ufo

Hogy a képek, és a hozzájuk tartozó történetek mennyire hitelesek, mindenki döntse el maga. Eddig sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni nem sikerült egyiket sem, így az igazság ahogy mondani szokták, továbbra is odaát van.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen összeesküvés idgeenek


Megtekintések száma: 80787





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet