A világ nemzeteinek globális adóssága elérte a 317 billió dollárt! De vajon kiknek tartozik mindenki?

2022. május 15., vasárnap




A háttérhatalmi és pénzügyi elit dróton rángatja a bolygó lakosságát?

Az  - IFF - bejelentette és leközölte a legújabb adósságra vonatkozó adatokat.

Ezekből kiderül, hogy a világ népességének, és országainak összadóssága már elérte a 217 billió(!) dollárt.

Ez egy hihetetlen mértékű adósság, mondhatni kifizethetetlen. ÉS nem is az a cél, hogy ezt vlaha is ki lehessen fizetni. Ugyanis a gazdasági háttérhatalmak érdeke sosem az volt, hogy kifizessék, hanem az, hogy így rengeteg országot, gyakorlatilag az egész bolygót egy rabláncon tartsák.

Ha kifizethetetlen a hitel, nem tudja valaki törleszteni az adósságot, akkor az csak halmozódik, és a másik számára jelent bevételt. Annak, aki eredetileg hitelezett, és mára már az összes akár százszorosát követeli magának.

Ha a hitelt ki lehetne fizetni, lehet, hogy nem vennének fel újat. Ezzel pedig a globális háttérhatalmak vonzáskörébe tartozó bankok és pénzintézetek rengeteg bevételtől esnének el.

És nem csak és kizárólag a bevétel a legfontosabb, hanem a tartozások, adósságok miatt automatikusan keletkező jog arra, hogy ezen adós országok ügyeibe, politikájába, belső rendszerébe beleszóljanak.

Hatalmas árat fizetett a világ, és a jóléti társadalmak azért, hogy ott legyenek ma, ahol, és olyan életet élhessenek a polgáraik, amilyet ma élnek.

Az országok adósságai és a világ adóssága rekordot döntött, és soha nem volt ilyen magas. Egyértelmű, hogy a háttérhatalmak, és a Rothschild kötődésű bankok érdeke az, hogy az adósság tovább nőjön, hisz így a hatalmi befolyásuk is nő.

Az egész rendszer azon alapul, hogy rengeteg fantom pénz kering a rendszerben. EZek a pénzek nem léteznek, és soha nem is léteztek, és csak a rendszeren belül vannak jelen, ott mozgathatók, de tényleges, fizikai értelemben vett pénzként sohasem realizálhatók.

Ezt tudják a bankok, és mindent megtesznek azért, hogy az emberek és országok bent tartjék a pénzüket, mivel a negyedét sem tudnák kifizetni annak a pénznek, amit "állítólag" papíron kezelnek.

Bill Gross, az egyik legtehetségesebb pénzügyi szakértő szerint a világ jelenlegi pénzügyi rendszere olyan instabil, mintha egy nitroglicerinnel megrakott teherautóval száguldanánk egy hepehupás úton, ami bármikor a levegőbe repülhet.

A globális pénzügyi összeomlás tehát a nyakunkon van, de mégis csak a többség, és nem a szűk elit réteg fog ezen hatalmasat bukni, és mindent elveszteni, hanem az emberiség 98%-át képező "átlag réteg".

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés háttérhatalom pénzügyek rothschildok szupergazdagok bankrendszer


Megtekintések száma: 120723





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet