A világvége harsonái szólaltak fel a világ több pontján?

2017. április 8., szombat




A hangok forrása ismeretlen, de világszerte hallani lehetett a fémes zörejeket.

Fenyegetően morajló, titokzatos hummogásokról számolnak be világszerte egyre gyakrabban. A zajok forrását mind a mai napig nem sikerült megfejteni, és valójában senki sem tudja, mik lehetnek.

Különféle elméletek ugyan léteznek arra vonatkozóan, hogy mi okozza a zajokat, ám ezek egyikét sem sikerült bebizonyítani.

Az egyik elmélet szerint geológiai jelenségről van szó, ahogyan a kőzetlemezek egymáshoz súrlódnak, és a vízen át a hang a levegőbe jut, majd rezgés formájában hallatszik.

A rejtélyes jelenséget ugyanis rendre inkább a tengerek, óceánok partjainál lehet hallani.

Ez az elmélet azonban több szempontból sem állja meg a helyét. Egyrészt nem bizonyított ilyen folyamat, másrészt nem csak a tengerek felől kellene hallanunk ezeket.

Egy másik, vallásos töltetű elképzelés szerint nem mások hangja hallatszik a légkörben, mint a végidők, vagy a világvége harsonái.

A Jelenések könyve is ír ezekről a dolgokról, és arról, hogy mi is fog valójában történni a végidők kezdetekor. Az Antikrisztus eljövetelét számos vészjósló esemény fogja előre jelezni.

Az egyik az, hogy megjelennek az apokalipszis lovasai, és felzendülnek a végidők trombitái, vagy harsonái.

A világunk belülről kezdett el korhadni. A nyugati társadalom felemészti önmagát, és az emberek elhidegültek egymástól. A klasszikus családmodell sok városban, kontinensen már alig ismert, és az emberek, mint egyének egyre távolabb kerültek Istentől.

Ha ezek felzendülnek, már nincs messze a vég, és hamarosan a félelmetes bíró is eljön majd élők és holdak felett ítélkezni.

Világszerte egyre nagyobb számban lehet észlelni ezeket a hangokat.

Legutóbb például Notthingham közvetlen közelében hallottak furcsa égi hangokat, melyeket a nyomozóhatóságok sem tudtak feltárni.

A bizarr harsonák fenyegető hangját Bristolban is hallották, szintén nem tudta senki megerősíteni, hogy a hangok forrása honnan érkezett, és mindenki csak találgat.

Egy merőben új, és kellőképpen elrugaszkodott elmélet szerint ez a hang lehet akár egy idegen anyahajó lassú, folyamatosan a Földünk légkörének való súrlódása. Az elmélet hívei szerint az idegenek ugyanis rendszeresen lecsapolják a légkörünket, alapvetően ezért romlik a levegő minősége.

A NASA már több ízben megpróbált valamiféle magyarázattal szolgálni, ám még az ő szakembereik sem voltak képesek megfejteni, hogy honnan ered a hangrezgések forrása.

Ha valóban a végidők harsonái, akkor talán egy másik dimenzióból szűrődnek át ezek a hangok. Ha így van, akkor az megmagyarázná, miért nem tisztán kivehetőek, és azt is, hogy miért nem bukkantak rá a forrásra.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés vallás végidők


Megtekintések száma: 255566





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet