A virtuális valóságba helyezhető lesz az emberi tudat 10 éven belül!

2017. szeptember 1., péntek




Megdöbbentő részletek derültek ki a világ egyik legnagyobb áttöréséről.

Lehetséges, hogy 5-10 éven belül teljesen átalakul az emberi tudat és a hozzá kapcsolódó emberi élet itt a Földön. Arról van ugyanis szó, hogy a halál, mint illúzió is megszűnhet létezni. A halál innentől kezdve egy állomás lesz.

Egy pont, egy híd, mely két létformát köt össze. Az emberi létformát, és a virtuális tudat asztrális létformáját, a digitális mennyországban.

Arról van ugyanis szó, hogy az emberi tudat lementhető lesz egy egyszerű adathordozója. Egy olyan adattárolóra, mely több dimenzióban képes egyszerre adatot tárolni.

Ilyen adathordozót már több cég is létére tudott hozni. Ezeknek a hordozóknak az élettartama is igen kecsegtető: több milliárd évet is kibírnak sérülés nélkül.

Vagyis gyakorlatilag örök életűek, és elavulás előtt egy új hordozóra menthető át az adott tudat.

Ha az embert a saját tudata, és nem a teste határozza meg, akkor lényegében örök életűvé válik ezáltal.

Egyre több olyan szkenneléses eljárás létezik, melyek nagyobb hatásfokkal képesek a tudatunkat lemásolni, és a tudósok olyan kísérletről számoltak be, mely még tovább terjesztheti a valóságot.

A tudatnak ugyanis nagy részét le lehet másolni, és az előremutató eredmények szerint erre 10 éven belül lehetőségünk lesz.

Vagyis, ha valaki 10 év múlva meghal rákban, annak a tudatát lementve tovább élhet a személye, csak nem egy fizikai testben. Idővel visszatölthető lesz a tudata egy másik testbe, vagy akár egy robotikus testbe.

Egyesek szerint az emberiség egy hatalmas virtuális valóságot fog létrehozni a testtelen tudatoknak, és ez lesz a 22. század virtuális mennyországa, vagyis mi magunk, az emberiség fogja megteremteni a saját mennyországát.

A jövőben a virtuális térben rengeteg ember tudata lesz feltöltve, egyfajta virtuális mennyországot létrehozva ezzel, ahol gyakorlatilag minden a hálózatra csatlakozó élő ember újra találkozhat a halottaival.

Nem mindennapi esetet rögzített a biztonsági kamera. #érdekes #hihetetlen

Közzétette: Hírmost – 2017. szeptember 1.
Hogy minderre mennyit kell várni? Nehéz megmondani. a VR technológia már a küszöbön van, ellenben a tudat lemásolására még várnunk kell néhány évtizedet.

A szakember 5-10 évet mondanak, de lehet, hogy a tudomány és a technika exponenciális fejlődésével még ennél is kevesebb időre lesz szükség.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technika tudat techológia mennyország virtuális valóság az emebriség jövője


Megtekintések száma: 119271





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet