A volt kanadai miniszter szerint az idegenek rég jelen vannak a Földön

2023. július 17., hétfő




Több ezer éve látogatják Földünket, és egy másik csillagrendszer szülöttei. Hamarosan pedig felfedik létezésüket a világ előtt - állítja.

Az orosz állami Russia Today hírcsatornán Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter arról beszélt, hogy létezik földönkívüli élet, sőt az ufók már évezredek óta látogatják a Földet.

Az egykori miniszer megdöbebntő dolgokat állított.

Elmondta, hogy befolyása és pozíciója lévén nagy rálátása volt a dolgokra, és olyan dokumentumok és akták kerültek a kezébe, amik egyértelműen bizonyíthatják a földönkívüliek létezését.

A korábbi interjújában sem állított kevesebbet, mint azt, hogy bizonyítékok vannak rá, hogy az idegenek léteznek, és ezeket  a bizonyítékokat a kormányok így a kanadai kormány is birtokolja.

A volt miniszter a többi között arról beszélt, hogy szerinte hány földönkívüli faj létezhet, milyen céllal látogatják a Földet, mennyire megbízhatóak az ufóészlelések és mit kapott az emberiség ezektől az idegenektől.

Hellyer – mint mondta – még miniszterként számos észlelést kivizsgáltatott, és az esetek 20 százalékára nem találtak magyarázatot, azok „valódi ufók” lehettek.

Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 ufó repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította az interjúban a volt kanadai védelmi miniszter. Hozzátette:

az esetet ezt követően három évig vizsgálták és megállapították, hogy a Földet legalább négy különböző földönkívüli faj látogatja, évezredek óta.

Paul Hellyer egyébként már saját két szemével is látott udfót, erről is beszélt több ízben.

Torontótól 180 kilométerre feleségével együtt szúrtak ki valamit az égen. Az ég csillagos volt, de egy jól elkülöníthető fénypont az égen cikázott, és ekkor már tudták, nem lehet földi készítésű jármű.

Hozzátette azt is, hogy szerinte a Bibliában leírt betlehemi csillag valójában szintén egy űrhajó lehetett, mely nyomra vezette a napkeleti bölcseket. Jézus tehát ilyen értelemben egy égi civilizáció képviselője lehetett...

Hellyer szerint legalább 80 fél e földönkívüli látogatja a Földet, sőt – mint mondta – vannak emberszabásúak is, így nehéz megállapítani, hogy valaki földönkívüli az utcán, vagy sem.

Szeinte 2023 lesz az az év, amikor majd felfedik magukat, és vgéső bizonyítékot szolgáltatnak a saját létezésükra voantkozóan.

Ezáltal az emberi faj élete is teljesen meg fog változni.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 239214





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet