Abortált embriók maradványainak felhasználásával készítik az oltóanyagokat?

2017. július 21., péntek




Bár hihetetlennek és egyben bizarrnak hangzik, ez tény - állítja több szakember és oltóanyag kutató.

Amit most leírunk, az sokak számára sokkoló lehet, pedig számtalan kutatás, sőt, egyes oltóanyag készítő szakemberek is igazolják.

Azok, akik részt vettek a különféle vakcinák elkészítésében, fejlesztésében, nagyon jól tudják, mi is a végső, erkölcsileg elfogadhatatlan igazság az oltóanyagokkal kapcsolatban. Amit hallani fogsz, az azt eredményezheti, hogy soha nem fogsz beadatni magadnak még egy oltást...

A címben szereplő információ ugyanis csak a jéghegy csúcsa.

Az oltóanyagok készítéséhez még ennél is szörnyűbb és sötétebb titkok tartoznak. Az abortált magzatok és embriók maradványainak oltóanyagba juttatása nem most kezdődött el. Már legalább 30 éve csinálják.

Módszeresen, és a legnagyobb csendben. Erről ugyanis nem szólnak egy szót sem, mivel tudják, hogy erkölcsileg hihetetlenül aggályos, és óriási lenne az oltásellenesség.

Az 1964-es rubeola járványban egyes orvosok tanácsára sok rubeolás kismama szakíttatta meg a terhességét attól a félelemtől hajtva, hogy a baba majd valamilyen születési rendellenességgel fog születni. Az orvosok mellett dolgozva a kutatók összegyűjtötték az élő magzati szöveteket. Végül a 27. abortált gyermek veséjéből vonták ki a vírust, amit RA273 néven neveztek el.

A névnek komoly jelentés is van, hiszen mozaikszó: R = rubeola, A = Abortus, 27 = 27. abortusz a vizsgálatban, 3 = 3. explanált szövet.

Ez a vírus egy 3 hónapos tüdőszövetéből lett kinyerve, melyet tovább tenyésztettek, és minden oltóanyagba juttattak belőle.

Ugyanis megfigyelték, hogy így hatékonyabb lehet az oltóanyag. A becslések szerint és a hátra maradt feljegyzések alapján legalább 8 abortált magzat kellett ennek a sejtvonalnak a kifejlesztéséhez, így létrehozva a rubeola elleni oltóanyagot.

Nem először, és nem utoljára csinálták ezt a történelem folyamán. 10 évvel később angol tudósok kifejlesztették az MRC-5 sejtvonalat egy fiúmagzat tüdőszövetét felhasználva, 14 hetes megszakított terhességből.

A nagy titkot nem szívesen árulják el a vakcina gyárak, mert az széleskörű oltásellenességet szülne, még a jelenleginél is nagyobbat. Ugyanakkor, ha valaki mélyebben kutakodik a témában, ezen fentebb leírt információkra mindre rátalál hivatalos feljegyzésekben, kutatási anyagokban.

"Hogyan lehet például valaki abortusz ellenes, amikor abortált embriók sejtjeit fecskendezteti magába?" - állítják a szakemberek, szemléltetve, mennyire bonyolult a kérdés etikailag is.

Sokan nem tudják, mit is fecskendeznek belénk. A bővebb tájékoztatás, a teljes tudás minden embernek járna, mindenkit megillet, akibe valaha is hasonló oltóanyagokat fecskendeztek.

OSZD MEG másokkal is!

egészség bizarr feltáró gyógyszeripar vakcinák botrány


Megtekintések száma: 56196





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet