Albert Einstein időutazása: döbbenetes üzenetet küldött 6939-be!

2017. május 22., hétfő




1939-ben egy nagyszabású kísérlet keretében hagyott üzenetet a jövő generációinak?

Albert Einstein a világ egyik legokosabb embereként van számon tartva. Valóságos zseni volt, aki képes volt új alapokra helyezni a fizikát, olyan egyenleteket alkotni, melyek még ma is megállják a helyüket.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy volt egy bizarr időutazása a jövőbe. Legalábbis képes volt üzenni 6939-be.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Westinghouse elektronikai vállalat készíttetett 2 időkapszulát. Egyet New Yorkban 1939-ben, egyet pedig 1964-ben.

Az akkori tervek szerint ezeket a speciális védőbevonattal bevont masszív, és ellenálló kapszulákat a Flushint Meadows Corona parkban, körülbelül 15 méteres mélységben helyzeték el.

A két speciális kapszulában az volt a különleges, hogy egy meglehetősen bizarr és érdekes "időutazás" eszközei voltak.

Ugyanis a kapszulában Einstein üzenetét helyezték el a világ számára, melyet távoli jövőben, legalább 5.000 évvel később nyitnának majd ki.

Ez szó szerint egy időutazás, Einstein üzenete mellett pedig számos más tárgy is helyet kapott a kapszulában. Ez egy különleges esemény lesz több mint ötezer évvel később. Azt pedig maga Einstein sem gondolta, hogy valaha képes lesz üzenni a jövőbe.

Ez olyan, mintha napjainkban mondjuk egy Tutanhamontól származó, nekünk, jövőbeli embereknek szánt üzenetet találnánk valamelyik egyiptomi sírkamrában.

És, hogy pontosan mit is tartalmaz ez a több ezer évnek is ellenálló kúp alakú kapszula? Az első része, azaz az egyes kapszula 75 különféle hétköznapi tárgyat foglal magában, különféle fémeket, faragásokat, és egy modern irodalmi műalkotást és híreket, akkori újságcikkeket.

Egy felvétel is található a kapszulában egy mikrofilmen, amin több ezer fényképet és különféle leírásokat tartalmaz.

található még a tárgyak között egy Hewpie baba, egy doboz cigaretta, és egy egydolláros is.

A Westinghouse időkapszulák egy méretarányos replikája egy múzeumi kiállításon...

Albert Einstein titokzatos üzenetében vajon mit üzenhetett a jövő embereinek? A különleges üzenetben elmeséli, hogy mik voltak azok a nagy találmányok, melyek rendkívüli mértékben befolyásolták az addigi embereket a történelmük során.

Azonban nem csak csupa jó dolgokról írt, hanem arról, hogy az emberek délelemben élnek, és háborúznak egymással, és hogy az emberi intelligencia a tömegben soha nem érvényesül, csak egyénként.

Albert Einstein intő üzenete, és a motiváló levél az emberiség eddig megtette döbbenetes útjáról majd a 6939-ben itt élő emberekre vár. Hogy lesz-e még itt valaki egyáltalán, amikor felnyitják a kapszulát, azt senki sem tudja.

Mindenesetre egészen biztosan történelmi jelentőségű lesz, több ezer év távlatából.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség történelem időutazás hihetetlen emberek az emberiség jövője albert einstein


Megtekintések száma: 187318





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet