Alexander Rahr professzor szerint az amerikai elnök már rég nincs hatalmon: a világhatalmi elit irányít!

2017. augusztus 29., kedd




Lehetséges, hogy az illuminátusok már rég átvették Amerika felett a hatalmat? Dr. Alexander Rahr professzor nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Donald Trump amerikai elnök már rég nincs hatalmon.

Persze a világ előtt ezt nem mutatják meg. Minden formális politikai pozíciót betölt, azonban valójában már nem ő irányítja Amerikát.

"A világ egyetlen szuperhatalmának bel- és külpolitikai döntéseit mások hozzák" - meséli a professzor, akinek belsős információk vannak a birtokában.

„Nem kell összeesküvés-elméletekben hinni ahhoz, hogy lássuk, Trumpot, aki noha még de jure elnök, a valóságban a kongresszus már rég megfosztotta hatalmától. A választási kampány idején tett egyetlen ígéretét sem tudta megvalósítani. Trump saját országában kilövendő vad lett. Az amerikai médiában minden politikai lépését kigúnyolják; az amerikai bíróságok kritikusan megkérdőjelezik és megállítják; az amerikai titkosszolgálatok úgy üldözik, mintha valóban ellenséges ügynök lenne. Hosszú ideig pszichésen ezt az állapotot nem fogja tudni elviselni”.

Trump politikájától mindig is messze állt a következetesség.

Esetlen, és nagyon erőtlen politikai manővereket végez, melyeknek nincsenek jelentős eredményeik és hatásaik. Olyan, mintha csak egy báb lenne.

De vajon kinek van a tulajdonképpeni hatalma a világ legerősebb országában? Ki a világ leghatalmasabb embere?

Vajon az agytumoros John McCain szenátor, aki a kongresszusi többséget irányítja, vagy Hillary Clinton a kulisszák mögött?

Sokak szerint valójában az illuminátusok egy tényleges bábjáról van szó. Az illuminátusok ugyanis már évtizedek óta tervezik a hatalomátvételt Amerika és később a teljes világ felett.

Rahr professzor szerint a napjainkban zajló folyamatok egyre inkább afelé mennek, hogy egy napon a nem túl távoli jövőben tényleg létrejöhessen egy egységes világkormány.

Ez az illuminátusok egyik fő törekvése és elgondolása. Egyetlen központi kormány felelne a világért, és annak polgáraiért.

Ehhez azonban Európát kell teljesen szétzilálni, az egyetlen helyet, ahol még nem dőltek be teljesen a globális megfigyelés által nyújtott biztonság illúziójának, mely valójában az emberek feletti kontrollról szól.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika illuminátusok háttérhatalom trump


Megtekintések száma: 141514





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet