Alexandria városában egy portál nyílt meg az égen - mi folyik a fejünk felett? És mi köze van ennek egy 16. századi freskóhoz?

2017. augusztus 4., péntek




Egyre több az ehhez hasonló megmagyarázhatatlan jelenség. Míg egyesek szerint földönkívüli aktivitás zajlik a Föld légkörében, addig mások úgy gondolják, hogy a HAARP ionoszféra kísérleteinek eredményei.

Egyre több olyan bizarr jelenségre hívják fel az emberek a figyelmet világszerte, melyek arra utalnak, hogy a fejünk felett zajlik valami. Valami nagy dolog. Valami olyan, amiről az emberek jó része nem is tud, és nagyságrendekkel változtathat meg mindent a jövőben.

Alexandriában például nemrégiben egy hatalmas portál nyílt az égen.

Az esetről fotók is készültek, melyek a MUFON - Ufókkal foglalkozó szervezet - honlapján is megtalálhatók egy nemrég keltezett ügyirat számon.

A szakértők átvizsgálták a képeket, és azt mondták, hogy nagy valószínűséggel valódiak, legalábbis nem látszik rajtuk manipulálásra utaló nyom, sem pixelhiba.

A fényképeket egy pár készítette, amikor épp hazafelé tartottak autóval. Ekkor láttak egy fánk alakú, fehéres anomáliát az égen. Amikor közelebbről megnézték, és figyelni kezdték, akkor ez a fánk alakú anomália hirtelen megváltozott.

Elmondásuk szerint egy hatalmas lyuk nyílt a közepén, ami olyan volt, mint valami csatorna. Ennek az aljén egy félig átlátszó, de mégis enyhén világító, korong alakú tárgy lebegett ki. Erről a tárgyról több fotót is készítettek, mivel elég sokáig lebegett a helyszínen, mire végre eltűnt.

Mi lehetett? Valóban egy portálból kilépő mesterséges objektumot láthatunk a fotón megörökítve?

Korábban több hasonlót láttunk már, az ezekről készült felvételen fellelhetőek a neten. Láttak már ilyen portálokat a CERN részecskekutató komplexum felett is, és Ausztráliában.

Sokak szerint a HAARP műve lehet az egész, és ezért érzékelhető évről-évre világszerte több hasonló anomália. Mások szerint a Nagy Hadronütköztető keltette részecskemozgások és rezgések hatása, mivel többször sikerült titokban feketelyukat nyitni ebben a komplexumban.

Talán rájöttek arra, hogy hogyan lehet portálokon keresztül más-más térpontokra eljutni, és ezt tesztelik titokban?

A történet itt kap egy csavart. A fotókat ugyanis sokan összehasonlították egy Romániában található, 16. századi freskóval, melyen egyesek szerint egy földönkívüli űrhajó látható. És hogy mi ebben az érdekes? Nos, tegyük csak egymás mellé a kettőt.

Láthatjuk, hogy szint teljesen azonosak. Azt csak nagyon kevesen tudják, hogy már a 14. és 17. század között is rengeteg műalkotás készült el, melyek rejtélyes módon olyan alakzatokat mutatnak be, melyek akár idegen űrhajók ábrázolásai is lehetne.

Több tucat festményről ugyanis nem tudták megállapítani, valójában mit ábrázolhatnak a rajtuk szereplő korongok, csészealj alakú, vagy épp gömb formájú anomáliák. Mindez talán nem lehet véletlen. Már csak az a kérdés, hogy mi a teljes igazság ezekkel a jelenségekkel kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 132033





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet