Amerika apró, kinetikus erőt használó szerkezeten dolgozik, mely minden nukleáris csapást vissza tudna verni

2016. december 12., hétfő




Az Amerikai Légierő titokban már tesztel állítólag egy prototípust. A szerkezet akkora, mint egy kenyérpirító, és kinetikus energiát használva képes a nukleáris rakétákat megsemmisíteni akár több ezer km távolságból is.

Titkos kísérletek a világháborúk alatt

Amerika számtalan titkos kísérletről ismert. Az amerikai hadsereg ugyanis titokban az elmúlt évtizedekben már több olyan kísérletet is végrehajtott, melyek csak utólag derültek ki, és melyeknek az aktáit évtizedekre titkosították.

Állítólag például a világháborúk alatt paranormális kísérleteket is folytattak, különböző médiumokon, mert azt gondolták, hogy a jövőbe látás képességével eldönthetnék a csata kimenetelét.

Több száz különleges képességgel rendelkező személy mentális embert próbálták hadba állítani. 

A kutatások ugyan sikeresek voltak, mert tudományosan valóban igazolni tudták, hogy a véletlenszerűséggel nem magyarázható statisztikai számban tudták egyesek megjósolni a jövő eseményeit, mégsem folytatták a titkos projekteket.

A titkos kutatásokat leállították, majd megsemmisítették az ezzel kapcsolatos dokumentumokat, mert nem volt költséghatékony, és elég pontos ez a módszer.

Nagy erejű, kinetikus eszköz

Többen rebesgették azt is, hogy a hadsereg egy lézerfegyver rendszeren dolgozik, melybe a HAARP antennarendszer is be van vonva oly módon, hogy azt a közvélemény, és a média ne tudja.

A lézerfegyver programot egyesek szerint az oroszok, mások szerint egy idegen fenyegetés valós esélye miatt indították el annak idején, és mára már olyan szinten van, hogy akár egy Földet veszélyeztető aszteroida ellen is bevethető lenne.

Persze Amerika kormány nagy erőkkel titkolja ezen fegyver létezését, ahogyan annak a fegyvernek a meglétét is, mely akkora méretekkel rendelkezik, mint egy kenyérsütő, ellenben több ezer kilométeres körzetben működésképtelenné tud tenni minden robbanófejet, és rakétát.

Eszköz, mely hatalmat ad a világ felett

Több forrásból is azt mondták egyesek, hogy az eszköz valóban létezik, és már az első prototípusát is kipróbálták néhány évtizede, igaz az még merőben más jellegű volt, és sokkal gyengébb hatásfokkal működött.

Az eszköz képes arra, hogy minden levegőben tartózkodó nukleáris vagy egyéb robbanófejet hatástalanítson, mindez egyszerre, egyetlen pillanat alatt.

Bár ily módon a rakéták, ballisztikus töltetek törmelékei visszahullhatnának az atmoszférába, a jelentések szerint ezek elégnének a légkörben és ártalmatlanná válnának. Arról nincsenek információk, hogy ellenben pontosan mi történik az atmoszférában ugyanúgy felrobbanó nukleáris töltetekkel, talán valamiféle hatásmechanizmus alapján, vagy szintén kinetikus energiával semlegesíti a szerkezet a káros és gyilkos nukleáris törmeléket, vagy az is teljesen abszorbálódik a légkörben.

Sokak szerint nem véletlen, hogy a hadsereg annak idején ezt kifejlesztette, és jelenleg is tartanak attól, hogy egy esetleges rakétacsapás érheti az országot. Ma már ugyanis egyre több ország rendelkezik ballisztikus rakétákkal, nukleáris fegyverekkel.

Hogy valaha élesben be kell-e majd vetnie Amerikának ezt a titokzatos fegyvert, azt nem tudni, de nagyon reméljük, hogy soha nem kerül rá sor.

összeesküvés titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia politika titkos katonai programok


Megtekintések száma: 93402





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet