Amerika egy szuperfejlett űrbe telepített globális megfigyelőrendszeren dolgozik

2017. január 21., szombat




Az egész világot szemmel tarthatják. Ez lehet az új világrend megvalósulása felé tett első lépés?

A világ megfigyelése

Alig, hogy elcsitultak az évekkel ezelőtt kirobbant amerikai lehallgatási botrányok, melyek a leghíresebb ilyen szervezethez, az NSA-hoz köthetőek, most újra fellángolhat a vita.

Ugyanis Amerika egy olyan globális, Föld körüli pályára telepített megfigyelőrendszeren dolgozik, mellyel az egész világot szemmel tarthatják.

Itt nem csak arról van szó, hogy képesek lesznek telefonbeszélgetéseket lehallgatni, hanem arról, hogy szó szerint bárkit meg tudnak figyelni.

Akár egy magánszemély telefonjába is betörhetnek, vagy otthoni számítógépeinkbe, tabletjeinkbe. Gyakorlatilag teljesen megszűnhet a magánszféra.

Műholdas videókat rögzíthetnek rólunk, és minden titkunkat tudni fogják. Sokan ugyanis attól félnek, hogy nem szúrópróba szerűen fognak megfigyelni, hanem egy hatalmas, rejtett adatközpontba az emberek MINDEN adatát le fogják menteni.

Így bárki bármit is tett az életében, az előkereshető lesz, és nyoma lesz, ez pedig beláthatatlan következményekkel lehet a társadalomra nézve.

Globális megfigyelőrendszer

A globális megfigyelőrendszer állítólag lézeres technológián fog alapulni, és később még precízebben ki lesz építve az elkövetkező évtizedek végéig.

Az amerikai hadsereg által pénzelt, és fejlesztett, de a Pentagon által is jóváhagyott tervezet szerint a kialakított rendszer képes lesz majd a Föld bármely pontján rajta tartani a szemét, ráadásul több szálon.

Nem lesz ember, aki elbújhat előle, azonban nem az igazságszolgáltatás lesz a fő célja, hanem adatgyűjtés a bolygó lakosságáról.

Ezekkel az adatokkal sok mindent lehet majd kezdeni, és mai, információ vezérelt társadalmakban az adatok értéket képviselnek. Nem kizárt, hogy az adatok fekete kereskedelme is megindulhat az elkövetkező években.

Az első lépés az Új világrend felé

Sokak szerint a projekt egyértelmű, és igen komoly első lépés az Új világrend létrejöttének irányába. Ugyanis ezzel a megfigyelőrendszerrel mindenkiről lehullik a lepel.

Fontos, világszinten ismert vezetők feddhetetlenségéről derülne ki, hogy csak álca, és rengeteg emberről derülhetnek ki olyan dolgok, amivel zsarolható lesz.

És mint tudjuk, hogy egy politikus, vagy vezető zsarolható, akkor könnyen félreállítható, vagy manipulálható.

Az Új világrend eljövetelét ezzel a manipulációs eszközzel fogják meggyorsítani. Vezetőket tesznek tönkre, míg másokat megfenyegetnek, hogy a szennyes kis titkaik napvilágra kerülnek.

A világpolitika ilyen szintű manipulációja pedig elhozhatja idővel, hogy a nemzetállamok lemondjanak jogaikról, és egy egységes egyetlen világnemzetté egyesüljenek.

Ez pedig az Új világrend kezdete lesz majd, ahol egy totalitárius világkormány fog uralkodni az embereken és néhány tucat fontos vezető fogja irányítani a világ népeit.

összeesküvés világvége eltitkolt tények új világrend világkormány globális elit


Megtekintések száma: 45652





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet