Amikor a vizek vérré válnak - OSZD MEG, ha te is ellene vagy a delfinek módszeres lemészárlásának!

2017. június 22., csütörtök




Minden évben megtörténik nyáron, és valóságos kultusza van. Valójában viszont kegyetlen, barbár rituálé az egész. Felkavaró képek!

A japánoknál, de más keleti országokban is hihetetlenül nagy hagyománya van az állatvédők, és modern európaiak szerint kegyetlen delfinmészárlásoknak.

Ezt a rituálét minden évben megrendezik a nyáron, és ilyenkor a vizek szó szerint vérré válnak.

Ezeket a hat hónapon át tartó vadászati szezonban több ízben is megrendezik.

Az állatokat egy kis öbölbe terelik, ahol brutálisan lemészárolják őket. Az öböl vize ilyenkor szó szerint vérvörössé válik, és a vért messze sodorja tovább a tenger, mindent bíborvörösre festve.

A 2009-ben "Az öböl" címet viselő film hitelesen foglalkozott a témával, akik nem látták, azoknak érdemes majd megnézni, tényleg hiánypótló, és remekül felhívta a problémára széles körben a figyelmet.

Az egész világ felhördült ezen kegyetlen mészárlások kapcsán, de évről-évre újra megtörténik, mivel Japán egyszerűen nem enged a környezetvédelmi nyomásnak még nemzetközi szinten sem.

Az indok a helyi hagyományok tisztelete...

A vadászat védelmezői azt mondják, hogy ez hagyomány, és hangsúlyozzák, hogy az állatok nem veszélyeztetettek.

Ugyanezen az állásponton van a Japán kormány is. 

A mostani friss képek az Izlandnál történt legújabb mészárlás kapcsán készültek. sajnos ugyanis nem csak, és kizárólag a japánoknál gond az állatok ilyen mértékű brutális leölése...

Azonban a legtöbben, így mi sem tudjuk elfogadni, hogy hagyományokra épülve több tucat, néha több száz állat vérét folyatják ki a tengerekben, pokoli szenvedéseket hozva el szerencsétlen állatok utolsó óráira.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen bizarr környzeetvédelem állatok


Megtekintések száma: 203981





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet