Amit soha nem szeretnénk átélni: óriási szikrák csaptak fel az utasszállító hajtóművéből repülés közben

2016. december 1., csütörtök




Az eset Szingapúrban történt, az egyik fapados légitársaság repülőgépén.

Alighanem az egyik legszörnyűbb rémképet rögzítette az az utas, aki videóre vette, amint a Szingapúri fapados légitársaság utasszállítógépének egyik hajtűművéből óriási szikrák csapnak fel még a levegőben.

Ha mi ilyet látnánk, nem hinnénk, hogy tiszta maradna a gatya, de legalábbis már eszeveszettül pánikolnánk a mielőbbi leszállásért.

Az eset a napokban történt a Sydne-ből Szingapúrba tartó járaton. Eleinte senki sem figyelt fel a szikrákra, az egyik férfi azonban észrevette, így rögtön elkezdett videózni.

A Boeing 787-es Dreamliner típusú gép alig 30 percre volt a landolástól, este 6 óra körül csaptak fel a riasztó szikrák a gép egyik hajtóművéből.

Az utasok között természetesen hamar kitört a pánik, mert nem csak a videót készítő személy vette észre a meghibásodást, hanem soka más utas is.

Sokan még különös, bizarr hangokat is hallottak a hajtómű felől, és biztosak voltak abban, hogy valamiféle durva meghibásodás történhetett.

A gép szerencsére biztonságosan leszállt Szingapúr repterén.

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy repüléssel kapcsolatos legmélyebb rémálmaiban mindenki valami hasonló látványtól tart, ha kinéz az ablakon.

érdekes video érdekesség


Megtekintések száma: 18142





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet