Amputálták a lábát, mert daganatos volt, de amit utána művelt vele, az szenzációs

2017. január 16., hétfő




Egy biztos: van humorérzéke!

Amikor az ember halálos betegségekkel, és gyilkos daganattal küzd, általában mély depresszióba esik. Sokszor ezen a depresszión az sem javít, ha túléli az illető, mert állandóan a betegség visszatérésétől retteg.

Pláne akkor, ha a betegség nyomait örökre magán fogja hordozni.

Kristi Loyall azonban más. Életvidám szemlélete, és a remény, amit állandóan szívében érez nem hagyta, hogy depresszióba rántsa, hogy daganatos lábát amputálni kellett.

Ezzel ugyan megmentették az orvosok, de elvesztette lábát, és így soha nem járhat, vagy futhat, mint a többiek.

Ő azonban hálás volt azért, hogy a betegségét legyőzte, és nem tragédiaként, hanem egy megoldandó problémaként, mi több, lehetőségként élte meg a nehézségeket, amik ezután történtek.

A lánynak az amputációs műtét után megdöbbentő kérése volt. Szerette volna megtartani leamputált lábának maradványait, persze csak a steril, letisztított csontot.

Amit ezután művelt, az szenzációs, és egyáltalán nem lehetne rá azt mondani, hogy nincs humorérzéke.

Az Instagramra különféle viccesnek szánt, életvidám képeket töltött fel saját magáról, és a lábáról. A lábát mindig valamiféle humorforrásként állította be.

Van, ahol konzolt nyomogat, míg máshol lámpatartónak van használva.

Sok ezer daganatos, vagy daganatból gyógyuló embernek mutatta meg, hogy igen is, a nehéz szituációkból is ki lehet hozni a maximumot, már ami a jókedvet és vidámságot illeti.

Mindig elképesztőnek tartottuk, ha valaki képes meglátni a fényt, a sötét napokon. Ha valaki látja a reményt egy olyan helyzetben, ahol valójában csak a halál és a félelem uralkodik.

A további küzdelméhez sok sikert kívánunk neki, és szeretnénk, ha MEGOSZTANÁD, hogy másoknak is erőt adjon a betegséggel való harchoz.

hihetetlen hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 34534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet