Angela Merkel: legális bevándorlási lehetőséget kell kínálni közvetlenül Afrikából a bevándorlóknak!

2017. augusztus 30., szerda




Úgy tűnik, Angela Merkel végleg kirántotta maga alól a valóság talaját. olyan nyilatkozatot tett bő egy héttel a választások előtt, mely óriási visszhangot keltett, és biztosított mindenkit afelől, hogy még mindig nem tett le Európa szétzilálásáról.

Elmondta, hogy a menekültkérdésben hosszabb távon gondolkodik, mint módszereket mind megoldásokat tekintve.

A menekültek származási országaival és a tranzitországokkal működne együtt. De legális bevándorlási lehetőségeket is kínálna az afrikaiaknak.

Merkel intézkedései főleg arra ennének rá, hogy azon okokat megszüntessék, amiért egyáltalán elindulnak. Ez szép és jó, azonban a legális menekülési útvonal és lehetőség biztosítása kész öngyilkosság Németország számára nagyon sokak szerint.

Igaz egyelőre csak korlátozottan, de a legális bevándorlást is lehetővé tenné Afrikának. 

Szerinte meg lehetne állapodni kontingensekről (egy bizonyos létszámról), amelyeknek megfelelően Afrikából érkező személyek tanulhatnának vagy munkát vállalhatnának az EU-ban.

Vagyis sokak szerint éppen azt csinálná Németország, mint más bevándorlókkal: előbb kiválogatná azokat, akik kellenek neki, és lehet is velük mit kezdeni, majd a maradékot, a csőcseléket megpróbálja rásózni a többi országra, melyek nem kértek egyáltalán a bevándorló tömegből.

"Merkel teljesen szétzilálta Európát. Ez lesz az utolsó szeg a koporsóban" - nyilatkozta egy hozzá közelálló, egyet nem értő politikus.

"Legális utakat kell teremteni, hogy az emberek Európába juthassanak, ne az embercsempészek karmai közé kerüljenek."

Ez mind szép és jó, de olyan kultúrájú és értékrendű embereket engedünk be, akik ha probléma van, mindent erőszakkal intéznek el. Ahol a nők megerőszakolása egyfajta "érték", és mindennapos cselekedet. 

Ahol teljesen más világ uralkodik mind az emberek fejében mind a társadalomban.

Ezeket a tömegeket nem fogja tudni Németország integrálni. Merkel pedig nem csak a németek hanem majdnem minden ország, és magának az EU-nak a sírját ássa ezzel...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika bevándorlás botrány angela merkel felháborító


Megtekintések száma: 29833





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet