Anyahajó szívja el napunk energiáját?

2016. február 1., hétfő




A NASA egyik mű­holdja fo­lya­ma­to­san fi­gyeli a napot. A fel­vé­te­lek tanulsága szerint egy gömb alakú objektum szívja el napunk energiáját. Szem­fü­les ufó­va­dá­szok négy év alatt har­ma­dik al­ka­lom­mal fi­gyel­ték meg a hi­he­tet­len je­len­sé­get! Leg­utóbb 2016 ja­nuár 26-án, ked­den je­lent meg a fur­csa ob­jek­tum…

Észbontó felfedezést tettek lelkes ufóvadászok az internet segítségével: Egy gömb formájú (a Naphoz képest sötét) objektum látható a helioviewer.org oldalon közzétett Napról készült legfrissebb felvételeken.

A furcsa jelenséget már több alkalommal is megfigyelték, 2012-ben 2015-ben, és most. 

A Jupiter nagyságú gigantikus tárgy 2012-ben, mintha a Nap energiáját szipkázta volna.A képkockákon látszik, hogy egy görbült felület forog együtt a Nap felszínével azonos sebességgel, és egy hatalmas, több Föld méretnek megfelelő plazmaoszlop köti össze ezt az objektumot a Nap felületével. Később elszakad tőle, és eltűnik a sötétségben.

Ha csak egyszer jelent volna meg a tárgy, még könnyen meg lehetett volna magyarázni valamilyen, eddig még nem ismert fizikai jelenséggel, de az idei felvétel már a harmadik hasonló.

A 2012 március 11-i videón egy nagyjából Jupiter méretű gömb alakú objektum látható. A felvételek két nap eseményeit gyorsítva mutatják:

A következő felvétel a 2015 június 22-től 24-ig tartó időintervallumban készült a Napról. Ezen is feltűnik a titokzatos objektum:

2016 január 26-án ismét megjelent a bolygó méretű energiazabáló, ezúttal azonban a látószög miatt nem látszik az energiacsapolás nyalábja…

Számos elmélet született arról, hogy mi lehet. Hatalmas, űrben élő kozmikus parazitától kezdve, idegen energiacsapoló űrbázison át, a hírhedt Nibiru bolygóig mindet megpróbáltak belemagyarázni.Azonban kézenfekvő, hogy senki nem tudja mi ez, és valószínűleg még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni. A tudósok pedig mélyen hallgatnak.

ufó ufók idegen összeesküvés idgeenek


Megtekintések száma: 7074





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet