Arany László: A Ley-vonalak, és a Föld legnagyobb titkai rejtik az emberiség felemelkedését

2023. június 7., szerda




Az egész Földre kiterjedő energetikai rendszer. Energia-vonalak, gyógyító helyek, gyógyforrások, csodák helyszínei. A Ley-vonalak természete és tulajdonságai. UFO-k és a Ley-vonalak.

A Földünknek, akárcsak az élőlényeknek, megvan a maga „érrendszere”. Csak míg az élőlények ereiben vér folyik, addig szülőbolygónk megfelelő áramlási rendszerében energia.

A globális léptékű energia-áramlási rendszer feltérképezésében Sunderson – amerikai, valamint Nyikolaj Goncsarov szovjet kutató tette meg az első lépést.. 

Sikerült ugyanis felismerniük a rendszer geometriáját. Miután felismerésüket magán a földgömbön ábrázolták, 12 szabályos ötszögből és 20 szabályos háromszögből álló elrendezést kaptak.

A sugárzások olyan mértékben hatnak az egyén energiarendszerére – és ezáltal egészségére –, amennyire harmóniában van saját magával és a környezettel. 

Ha valaki helyes módszerekkel változtat negatív érzelmein (harag, gőg, irigység, mohóság, nem-tudás), akkor az eddig rá káros sugárzások hatása gyengül.

Az ún. védelmi rendszerek hatása korlátozott, vagyis az egyéntől független védelmi rendszer nem működik. Mindig az egyensúlykeresés, a harmónia a környezettel a kiindulópont.

Ez a külvilág felé való nyitással kezdődik, a felsőbb szintű ismeretek befogadásával. Ha az illető egója bezárkózik, akkor nem segíthet rajta külső, tőle független próbálkozó. 

A külvilágra való nyitás, bizalom esetén is csak akkor segíthet valaki magán vagy másokon, ha magas szintű beavatási és ezzel meditációs rendszer van a birtokában, ugyanis a főleg asztrálsíkra (érzelmi síkra) ható földsugárzások rezgései meditációkkal, különleges mantrák vibrálásával lecsillapíthatók.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ezotéria egészség spirituális


Megtekintések száma: 96344





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet