Arkturiánok: az univerzum teremtői védik a bolygónkat? Egy legenda mely igaz is lehet

2022. október 12., szerda




Titkos dokumentumok, és iratok állítják, a Földet külső erők védelmezik.

Már több ezer éves szanszkrit iratok, és kopp szövegek is írnak arról, hogy a bolygónk különleges.

Rengeteg olyan sumer agyagtábla létezik a bolygón, mely szintén tartalmaz olyan ábrákat, ahol a Földet furcsa objektumok és angyalszerű alakok veszik körül.

Ezen leletek léte nem véletlen, és egy elfeledett múltat idéznek vissza.

Titkos CIA és FBI dokumentumok is bizonyítják, hogy ezen ősi idegen lények léteztek, és látogatták a FÖLDÜNKET. AZ amerikai kormány majd 50 éve tud az idegenekről, és arról, hogy egy faj, az arkturiánok – akik az univerzum teremtői – védelmezik a Földet és a naprendszert.

Ők a nagy tervezők leszármazottai. Azon tervezőké, akik ténylegesen felelősek az univerzum létrejöttéért, és az Ősrobbanásért.

AZ emberiséget az Anunnakik hozták létre, de az ő távozásukkal az arkturiánok, a védelmezők vették át a Föld megfigyelésének szerepét.

Nem véletlen, hogy az emberiség nem találkozott még idegenekkel. Vagyis pontosabban úgy fogalmazhatnánk, hogy nem csoda, hogy nem találtunk még rá az idegenek megdönthetetlen bizonyítékára az űrben, mivel az arkturiánok nem akarják.

Egy olyan üres, steril közeget hoztak nekünk létre, ahol nem léteznek mások.

Egyfajta burokban vagyunk, ahová nem tudnak a leigázó szándékú fajok bejutni. Ha nem így lenne, már rég elpusztultunk volna, mivel számtalan gonosz szándékú faj hemzseg a világegyetemben.

Az univerzum védelmezői a Földet és az emberiséget védelmezik, és segítették a történelem folyamán az evolúciós fejlődésben.

A technológiánk nagy része, és az ősi egyiptomi tudás is arkturián eredetű kozmológiai tudás.

Ezt a tudást még nem érthetjük meg a kozmoszról. Ez a tudás ugyanis nagyrészt kódolt, és csak megfelelő intelligencia és tudati szinttel leszünk képesek „megnyitni”, és olvasni.

Akkor találkozhatunk majd az Istennel, vagy isteneikkel, akik minket teremtettek, és akik az egész világot létrehozták együtthatókból és számokból, törvények segítségével, homogén matériából.

Az arkturiánok több ezer éven át fognak még itt maradni a bolygónk közelébe, míg az emberi faj nem lesz képes önmagát megvédeni, és kozmikus harcokat vívni más földönkívüli civilizációkkal.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 186598





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet