Asztrológiai előrejelzés Júliusra: ez vár rád! OSZD MEG másokkal is a jövendölést!

2017. július 5., szerda




Asztrológiai szempontból hihetetlenül érdekes időszak vár minden csillagjegyre. érdemes elolvasnod!

A Július egyértelműen a tűz tisztító ereje bizonyos értelemben. Ez nem csak a melegre értendő, bár a mostani hőhullámoknak is köze van ehhez. Sokkal inkább arra értendő, hogy ebben a hónapban számos megtisztulási folyamaton fogsz átmenni.

Kissé át fogod reformálni az életed, és megszabadulsz bizonyos dolgoktól. Főleg olyanoktól, amiktől már régóta nem akartál, azonban egy váratlan élethelyzet, vagy kényszer rá fog vinni arra, hogy így tegyél.

És kifejezetten jót fog tenni neked egy kis változás, függetlenül attól, hogy mely csillagjegyben születtél.

A következő csillagjegyek most nyugodt napokra számíthatnak, mivel egy bolygó sem kuszálja össze a szálakat az életükben, így a Szűz, a Skorpió és a Vízöntő csillagjegyek örülhetnek leginkább a nyár legmelegebb hónapjának, de ez nem jelenti azt, hogy ezen emberek teljesen felhagyhatnak az éberséggel.

Az oroszlán, a Halak és a Bika már kevésbé nyugodt időszak elé néz, ahol a tisztító tűz ereje fokozottan érvényesül, és az életükben emiatt nagy megújulások várhatóak a perszelő tűz után.

A Telihold július 9-én a Bak jegyében fog kialakulni, ami a munkahelyi kapcsolatokra, az egészségre, az információáramlásra, a hitelességre, az önfegyelemre, és az agresszivitásra lehet nagyon erős befolyással.

Éppen ezért fokozottan figyelj, mert ezen területeken vagy hatalmas sikereket érsz el, vagy óriási bukást halmozol fel, mely akár az állásodba, karrieredbe is kerülhet.

Éppen ezért rád is hatással van a tisztító tűz, a Július hőhullámai által keltett spirituális megújulás.

Az Ikrek és a Nyilas kölcsönhatása arra ösztönöz, hogy figyelj oda a gyerekek, a fiatalok igényeire, de az idős emberek véleményét is hallgasd meg, főleg, ha tanácsot adnak neked.

A filantropikum.hu szerint a július 23-én bekövetkező Újhold egyfajta dinamizmust fog az életedbe vinni. Sokkal energikusabb leszel és aktívabb. Ez sokakban azonban visszatetszést is kelthet, mert agresszívnak vélhetnek, ha átesel a ló túloldalára, akár a Szűz jegyében is.

Július 21 az oroszlánok számára lesz érdekes, mivel a Mars belép a jegybe, és a tűz energiáit fogja kölcsönözni neked. Ezt a felszabaduló energiát saját dolgaid szolgálatába állíthatod, de vigyázz, meg ne égesd vele magad!

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális horoszkóp jövendölés asztrológia


Megtekintések száma: 132542





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet