Ausztrália valójában nem is létezik - állítják egy elméletre alapozva, ami fenekestől felforgat mindent!

2023. január 4., szerda




Az egész csak egy jól kitalált hazugság, melyet egy mítosz köré építettek?

Ez az eddigi legmegdöbbentőpbb és egyben legfurcsább teória, mely a hívei szerint komoly bízonyítékokkal van alátámasztva, míg a szkeptikusok szerint az egész anynira abszurd, hogy beszélni sem szabadna róla.

Egyes szakemberek, önjelölt tudósok azt állítják, hogy Ausztrália egyszerűen nem létezik.

Szerintük ez egy nagy, világméretű hazugság, amiben világszerte több millióan vannak benne, főleg kormányzati szinteken.

Az egész valamikor 2006-ban indult, amikor egy bizonyos Shelley Floryd megosztotta a világgal, hogy szerinte Ausztrália valójában nincs is.

A nő biztos volt az állításában, és azt mondta, hogy minden, ami a kontinens létét bizonyítja, az valójában a kormányzatok által jól fabrikált hazugság, és egész végig hazudtak az emberiségnek erről a régiójáról a bolygónak.

Az emberek ausztráliai barátai? Mind statiszták - állítja.

A bejegyzést aztán napokkal később törölte, és sokak szerint az egész hihetetlenül blőd, mégis elkezdtek megjelenni különféle emberek és magukat tudósnak mondó szakemberek, akik szintén azt állították, hogy valóban nincs ilyen kontinens.

Arról senki sem tudott semmit, hogyha így is lenne, miért tagadná a kormány, mit próbál ott elrejteni, de a lapos Föld hívők elméletébe is beépült, legalábbis van olyan alteóriájuk, miszerint a csodálatos és mesés kontinens csak a képzelet szüleménye.

Ilyen és ehhez hasonló rendkívüli teóriák nem gondolná az ember, de egyes társadalmi rétegek körében hihetetlenül népszerűek.

Léteznek további összeesküvés elméletek és legendák például Dél-Afrikában található soha nem létezett országokról és törzsekről is.

A legtöbben egyetértenek abban, hogy ezeket a dolgokat érdemes a helyükön kezelni, és csak annyira komolyan venni, mint magát a lapos Föld elméletet...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr megmagyraázhatatlan abszurd


Megtekintések száma: 47419





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet