Az 1973-as UFO látogatás New Hampshire-ben: az eset, amit eltitkoltak a világ elől

2023. február 19., vasárnap




1973-ban egy péntek hajnalban körülbelül 2 óra 45 perckor Lyndia Morel autója kormánya mögött ült, miközben az elalvás ellen harcolt.

Ahogy az autópályán vezetett egy erős fény keltette fel a figyelmét. Ahogy közelebb ért egyre fényesebb lett az objektum az égen. Hirtelen járműve sebessége megnövekedett és az út oldalára húzta. 

Az erős fény hirtelen az autó felé került. Ekkor Lyndia furcsa szőke lényeket látott meg, amilyeneket soha ezelőtt nem pillantott meg az életében.

Lyndia korábban hagyta el a munkáját aznap reggel, majd találkozott egy barátjával is. Később 114-es pályán utazva látta meg az élénk fényeket, amelyeket sárgából zöldre, kékre és pirosra váltottak. Lyndia először nem is foglalkozott ezzel, egyszerűen rágyújtott egy cigarettára, hogy nehogy elaludjon a volán mögött, amikor a fények újra feltűntek.

Az objektum utazása során végig követte, majd eltűnt, de a nő először úgy gondolta, hogy csupán egy csillagot lát. Goffstown szomszédságában azonban újra előtűnt a fény. 

A nő később arany vagy narancsszínű gömbszerű alaknak írta le, amelyet hatszögek borítottak be, így egy méhkaptárhoz hasonlított. A gép egyszer csak kinyílt és humanoid lények szálltak ki belőle.

A ények villódzani kezdtek kék, zöld és piros színekben, amely végig bevilágította az utat körülötte. A nő elveszítette a kontrollt mozdulatai felett is, így az autó elszabadult.

Ezen a ponton Lyndia megpillantotta a belsejét az űrhajónak. Egy kis alakot látott egy ovális alakban, akinek arca szürke és ráncos volt. Az alak visszanézett a nőre, aki telepátiával azt üzente neki, hogy ne féljen. 

ufo-eszleles

Ekkor visszakapta az irányítást, leállította az autót és kiugrott a volán mögül. Azonnal segítségért kezdett kiabálni, teljesen hisztérikus állapotba került.

Lyndia egyenesen a házak közé futott, az első házban Mr. és Mrs. Beaudoin nyitott neki ajtót hálóruhájukban, akik már nem láttak semmit. Mr. Beaudoin később a rendőrségre telefonált, akik kiérkeztek a helyszínre. 

A nő nem volt drog és alkohol befolyása alatt, és egészen a mai napig nem talált magyarázatot az eseményekre.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: bizarrium.com

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 119818





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet