Az 5 leghihetetlenebb náci összeesküvéselmélet

2017. május 23., kedd




A Harmadik Német Birodalommal kapcsolatos okkult és egyéb paranormális összeesküvések...

Valószínűleg a nácikkal kapcsolatban létezik a legtöbb bizarr teória a világon. Nem véletlen, hiszen német barátaink számtalan alapot szolgáltattak ezen gyanúk létrejöttéhez.

Összeszedtünk 5 bizarr teóriát, ami velük kapcsolatban terjed az utóbbi időkben, anélkül, hogy állást foglalnánk.

Hitler és a végzet lándzsája

Hitler állítólag megszállottja volt a végzet lándzsájának, és szinte betegesen kutatta. Ez volt az a lándzsa, mely megsebezhette Krisztust. A legenda szerint a végzet lándzsája másik neve Longinusz lándzsa volt. Amikor Krisztus a kereszten volt, ezzel sebesítették meg, hogy megnézzék, él-e még.

Hitler hitte, hogy a végzet lándzsája nem csak egy legenda, és ha hosszasan és kitartóan kutatnak a történelmi dokumentumok között, és sikerül kibogozni a szálakat akkor a nyomára akadhatnak annak a Római katonának, aki megadta a Krisztusnak a kegyelemdöfést.

Végül szert tett az okkult ereklyére, de aztán elkerült birtokából, ekkor vesztette el végleg a háborút.

Hitler túlélte a világháborút

rengeteg elmélet van arra vonatkozóan is, miszerint Hitler nem is halt meg, és túlélve a háborút Argentínába szökött, és ott élte le utolsó éveit. Ezt nem cáfolja semmit, sőt, állítólag titkos FBI valamint CIA dokumentumok beszélnek arról, hogy a Führer valóban Argentínában élt.

Sőt, meg is házasodott, és egy fekete nőt vett el. Végül öregen halt meg, ismeretlen okokból.

A tény, hogy Hitler teste soha nem került elő, és hogy Argentínában rengeteg náci bűnöst bújtattak a háborút követően, alapjául szolgálhat egy lehetséges forgatókönyvnek.

Náci okkult kísérletek

A nácikat felettébb érdekelték a különféle okkult kísérletek is. Rengeteget kutatták az emberi elmét, és a paranormális valamit pszichés képességek határait feszegették.

De a lágerek és koncentrációs táborokban is hátborzongató emberkísérletek folytak. Az egyik leghíresebb, ilyen bizarr kísérleteket végző orvos Dr. Mengele volt, akire gyakran doktor halálként is hivatkoznak.

Hitler szavait idézve: „az ősi hitek újból régi fényükben tündökölhetnek, a természet és az istenség titkos tudása feltárul. Eltöröljük a kereszténység látszatvilágát és fajunknak megfelelő új hitet alkotunk.”

Alkimista kísérletek, és a nácik elveszett aranya

Léteznek fennmaradt történetek a náci kincsekről, melyek arról árulkodnak hogy ezek egy részét nem összerabolták a németek, hanem létrehozták. A náci tudósok ugyanis az alkímia legmagasabb szintjeit szerették volna megfejteni, és állítólag több ízben sikerült is.

Az alkímia Szent Grálja a kémiai úton való arany előállítás volt.

Heinrich Himmlert, az SS teljhatalmú vezetőjét egy bizonyos Karl Malchus alkimista vette rá arra, hogy a dachaui koncentrációs táborban még a második világháború előtt, 1938-ban titkos laboratóriumot állítson fel, ahol kövekből, földből, homokból és kőolajból aranyat lehet előállítani.

A kíséretek később sikerrel is jártak állítólag, azonban a náci aranykincsek örökre elvesztek.

Náci bázis az Antarktiszon

Ez talán az egyik legnépszerűbb elmélet, miszerint a náci Németország vezetői - mikor már látták, hogy elvesztik a háborút - a Führer vezetésével kimenekültek egy tengeralattjáró segítségével a korábban az Antarktisz jege alatt kialakított titkos bázisra.

A bázist már régóta előkészítették, így nem okozott nyomot észrevétlenül elszállítmányozni a Német Birodalom teljes vezérkarát.

Később ezen a bázison halt meg Hitler, vagy más források szerint innen ment tovább végül Argentínába.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr okkultizmus náci


Megtekintések száma: 198256





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet