Az 5 legriasztóbb dolog, amit valaha emberek ágya alatt találtak

2016. június 17., péntek




2 és fél méteres emberevő bestia, a túlvilágról üzengető figura, vagy a feneketlen, sötét lyukba zuhanó ágy. 5 olyan megtörtént esetnek jártunk utána, melyek során riasztó dolgokat találtak az ágy alatt. Azt javasoljuk, lefekvés előtt te is nézz majd be az ágyad alá!

Alak az ágy alatt

Egy 16 éves lány egy brit kisvárosban különös, ijesztő szöveges üzeneteket kapott mobilon, melyben az ismeretlen azt írta: "Figyellek téged".

A riasztó azonban az volt, amit a rejtélyes üzenetküldő ezután mondott.

Ő ugyanis azt állította, hogy a föld alól ír. A lány halálra rémült, mindez egy hideg éjszakán történt az Angliában található Chesterben.

Azzal fenyegette a lányt, hogy megöli magát, majd fán lógó teste pontosan az ablaka alatt fog lógni. A riad lány azonnal átrohant szülei hálószobájába, amikor egy újabb üzenetet kapott: "A házban vagyok,"

A lány bár nagyon meg volt ijedve, nem hitt az üzengető alaknak, egészen addig, míg másnap reggel be nem ment a saját szobájába.

liderc-az-agy-alatt

Ekkor ugyanis egy szokatlan érzés futott végig a hátán, mintha valaki figyelné. Ráadásul cipőit sem találta, így benézett az ágy alá, majd riadtan sikítani kezdett.

Az ágy alatt ugyanis Kyle Ravenscroft, egy régi gyerekkori barátja volt. A fiú kipattant az ágy alól, majd elvette a lány telefonját, és az ablakon át elmenekült.A fiút később a rendőrök elkapták, majd zaklatásért elítélték, és soha többé nem ment a lány közelébe.

A 2 és fél méteres bestia

2013-ban Guy Whitall óriási sebességgel rohant be szobájába, miutámn meghallotta, hogy az egyik takarító száját egy velőtrázó sikoly hagyta el.

Amit ezután megpillantottak az ágy alatt, azt még legelevenebb rémálmaikban sem gondolták volna. Egy 2 és fél méteres nílusi krokodil volt, mely közel 150 kilót nyomhatott.

Ami még riasztóbb volt Whitall számár, az az volt, hogy nemrég, néhány órával azelőtt ő aludt azon az ágyon, és csak a szerencsén múlt az, hogy a teljesen mozdulatlanul alvó férfit a krokodil nem vette észre, így nem támadt rá.

aligator

Még aznap reggel, az ágy szélén ülve egy furcsa fuvallatot érzett bokáinál. Utólag tudatosult benne, hogy szó szerint centiméterekre volt a haláltól.

A méretes és veszélyes jószág feltehetőleg 1,5 kilométert utazva került a környékre, ahol egy meleg és sötét helyet keresve az ágy alatt kötött ki.

A mélységben

Jeff Bush seffneri otthonában jajveszékelő sikítást hallatott, mielőtt ágya magába roskadt, majd eltűnt egy hatalmas és sötét lyukban, teljesen abszurd módon.

Az eset még 2013-ban történt. Bush testvére azonnal a helyszínre sietett, amikor meglátta az óriási éjfekete lyukat, megdöbbent,

ennek ellenére minden lélekjelenlétét összeszedve azonnal beugrott utána a nyílásba.

A lyuk azonban csak nőtt, egyre nagyobbá vált. Mire a helyi seriff is kiért, már a föld kezdte elnyelni a két csapdába esett férfit. A padló képlékennyé vált alattuk, mintha csak be akarta volna őket szippantani.

viznyelo

A férfit végül nem sikerült megmenteni, csak a megmentésére igyekvő testvérét. Jeff teste soha nem került elő, így ennek ellenére halottnak nyilvánították, a titokzatos lyukról pedig kiderült, hogy egy 6 méter széles, 6 méter mély víznyelő volt.

A víznyelő később akkorára nőtt, hogy az egész házat magába temette...

Sírkamra az ágy alatt

James és Rhonda Sargent egy szobát béreltek Memphisből, egy olcsó kis motelben Tennessee-ben szálltak meg 2010-ben egy rövidke 2 napra.

Ugyanis 2 napig bírták azt az orrfacsaró bűzt, ami állandóan a szoba levegőjében volt érezhető. Mintha valami rohadt volna. Átkutatták a házat, de nem találtak semmilyen rothadásnak indult élelmiszert a hűtőben, sem a szekrényekben.

Az ágyra leülve feltűnt nekik, hogy ott jobban érződik a szag. Az ágyat arrébb tolták, mert benézve semmit sem találtak alatta. Az ágy alatti parketta rész alatt észrevettek vörösre festett törlőkendőket, melyeket teljesen átáztatott valami orrfacsaró avas folyadék.

holttest-laba

Vér volt. Csak később tudták meg, hogy Sony Millbrook sekélyes sírja felett aludtak 2 napig.

Ráadásul a rejtélyes nő pont pont Sargenték érkezése előtt 2 nappal bérelte a szobát, majd máig megmagyarázhatatlan módon eltűnt.

Lidérc

2014-ben egy seattle-i házaspár arra érkezett haza, hogy betörtek otthonukba. Különös módon azonban semmit sem vittek el, nem volt olyan dolog, ami hiányzott volna.

Az ablakokat betörték, a ruhákat szanaszét dobálták és az ajtók kilincseit is össze-vissza feszegették. Mintha kerestek volna valamit.

Egy tárcát is találtak a helyszínelés közbena rendőrök, melyben egy ismeretlen nő személyigazolványa volt.

A helyszínelők egyetlen ujjlenyomatot sem találtak a helyszínen, így arra gondoltak hogy vagy nagyon profi lehetett az illető, vagy egy szellemet kergetnek.

meth-fogyaszto

Pár nappal később a házaspár különös, jajgató hangra lett figyelmes mely az ágy alól jött. A hang olyan volt, mintha egy kétségbeesett haldokló állat adta volna ki.

Azonnal kihívták ismét a rendőröket, akik az ágyhoz léptek, és megdöbbentette őket, amit alatta láttak.

Egy csontig lefogyott, 40 kilós nő feküdt félholtan, karjába rengeteg tűvel, és egy konyhakéssel a kezében.

A nő egy drogos meth függő volt, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem történt tragédia, ugyanis ha a nőben több erő lett volna, akkor valószínűleg lemészárolta volna egyik éjszaka a családot...

paranormál szellem szellemek ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 50510





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet