Az állatok látják a túlvilágot: a tudomány megerősítette, hogy olyan frekvenciákat látnak, amit mi nem

2023. július 15., szombat




Nem is olyan rég sokan felkapták a fejüket arra, hogy még a hagyományos tudomány is elismerte, hogy a macskák, a kutyák és egyéb állatok olyan frekvenciákat képesek látni, amelyeket az emberek nem.

Miután valaki bővebben olvas róla, a jelenség tudományos értelmet nyer a spirituális megközelítéssel szemben.

A tudományos magyarázat az, hogy a macskák és a kutyák képesek látni az ultraibolya fényt és néhány más sugarat, amit az emberi szem nem képes érzékelni. - írja az ÚjVilágtudat.

Korábban azt hitték, hogy minden emlős hasonló szemmel rendelkezik, mint az emberek, és képtelenek látni az UV sugárzást, de a tudományos bizonyítékok szerint sok emlős képes erre.

Egy tanulmány, melyet néhány évvel ezelőtt a City Londoni Egyetem (Egyesült Királyság) biológusai végeztek, bizonyítékot szolgáltat a fajok közötti különbségekre.

"Érezted úgy valaha, hogy a macskád vagy a kutyád olyasmit lát, amit te nem? 

Nos, egy új tanulmány szerint igazad van. 

A macskákról, kutyákról és más emlősökről úgy gondolják, hogy látnak az ultraibolya fényben, ami egy teljesen más világot nyit meg, mint amit mi látunk.

Az UV fény hullámhossza túl van a látható fényen a vöröstől az ibolyáig, amit az emberek nem képesek látni. Az embernek olyan szemlencséje van, amely blokkolja az UV fényt és megakadályozza, hogy elérje a retinát. Korábban azt hitték, hogy a legtöbb emlősnek olyan szemlencséje van, mint az embernek.

A tudósok halott emlősök, köztük macskák, kutyák, majmok, pandák, sündisznók és görények szemlencséjét tanulmányozták.

Amikor azt vizsgálták, hogy mennyi fény jut át a lencsén és éri el a retinát, arra a következtetésre jutottak, hogy néhány olyan emlős, melyekről korábban azt hitték, hogy nem képesek látni az UV fényt, valójában érzékelik azt," 

- írja a Pet MD állatokkal foglalkozó weboldal.

Vannak azonban, akik szerint ennek a jelenségnek köze van a metafizikai világhoz is.

Macskák esetében megfigyelték például, hogy olyan dolgokat látnak, amelyek fizikailag nincsenek is ott. 

A mancsukkal a levegőbe nyúlnak és közben nyávognak, fújnak és furcsa hangokat adnak ki olyan dolgok irányába, melyeket mi nem látunk.

Sokan úgy érzik, hogy léteznek más entitások körülöttünk, ahogy az ultraibolya sugarak is körbe vesznek bennünket, amelyeket mi, emberek nem vagyunk képesek érzékelni, de bizonyos állatok igen, és úgy tűnik, hogy ennek nagyon is tudatában vannak.

OSZD MEG másokkal is!

szellemek tudomány túlvilág ijesztő parnaormál


Megtekintések száma: 229782





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet