Az alvásparalízis különös árnyjelenségei valósak?

2017. március 28., kedd




Egy férfi felvételt tudott csinálni alvásparalíziséről, ezzel bizonyítva, hogy ez nem csak egy pszichológiai kórkép, hanem maga a valóság!

Akik átélték már, azok azt mondják, hogy az alvásparalízis a világ egyik legriasztóbb jelensége. Aki végig éli a dolgot, az maradandó lelki traumát is szerezhet, és alapjaiban változik meg az alváshoz való hozzáállása.

Valójában mind a mai napig rejtély, és az okokat nem teljesen sikerült a tudománynak feltárnia. Ez a kór gyakorlatilag nem gyógyítható, és még a mai tudomány sem tud róla sokat elmondani. pedig már régóta kutatják, eredménytelenül.

A jelenség elalvás előtt, vagy ébredés után jelentkezik leggyakrabban. Azok, akik átélték, arról számoltak be, hogy bénultan fekszenek az ágyukban, miközben rémálmokba illő alakok közelednek feléjük, ők pedig rettegve, tehetetlenül végignézik. Hihetetlen mértékű félelem érzet jellemzi, mivel az emberek valós eseményekként élik meg az egészet, noha a tudomány úgy sejti, hogy pusztán az agyunk játszik velünk.

Nemrégiben Mike Pike, aki szintén alvásparalízisben szenved, bebizonyította, hogy talán sokkal komolyabb dolgok állhatnak a megfejtetlen jelenség hátterében.

Olyan okok, amikkel a tudomány aligha tud elszámolni.

A férfi szinte biztos volt mindig is benne, hogy az általa megélt borzalmas élmények a valóságban is léteznek, és nem csak az elméje rabjává válik ezen alkalmakkor.

Egyszer eldöntötte, hogy bizonyítékot fog szolgáltatni a hitetlenek számára, és elhatározta, hogy videóra veszi az alvásparalízist. Több éjszaka is eltelt, mire végül megint megtörtént...

Magával ragadták a félelmei, és titokzatos alakokat látott maga körül, valamint egy mélységesen gonosz jelenlétet érzékelt a szobában. Mike soha nem gondolta volna, hogy valamit látni fog a videón, amikor azonban másnap megnézte, alaposan ledöbbent.

Szerinte ez az egész egy perdöntő bizonyíték is lehet az alvásparalízis paranormális eredetére, vagy legalábbis arra mindenképpen, hogy nem csak az agy szüleménye az egész, hiszen egy kamera is rögzítette a dolgot.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 105586





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet