Az Amerikai Légierő főtitkár-helyettese bevallotta: a HAARP tényleg létezik, és időjárást módosítanak vele!

2017. december 23., szombat




Megerősítette az eddig csak összeesküvés elmélet szintjén létező feltételezéseket! Minden igaz volt, amit a HAARP-ról kiszivárogtattak!

Dr. Walker nem akármit jelentett ki. Olyan dolgokat mondott, mely alapjaiban változtathat meg sokmindent arról, amit a HAARP programról gondoltunk eddig.

2014-ben egy szenátusi albizottság - Appropriations Subcommittee, SD-192 - katonai K+F-et vizsgáló meghallgatásán Dr. David Walker, az Amerikai Légierő főtitkár-helyettese Lisa Murkowski szenátor kérdésére azt válaszolta, hogy a HAARP - High Frequency Active Aural Research Program - rendelkezik egy elektromágneses állomással, melyet Alaszkában épített a légierő 300 millió dollárért.

A létesítményt arra tervezték, hogy energiát küldjön az ionoszférába és kontrollálja azt.

A HAARP egy időjárás manipulációs kísérlet, ami alapjaiban véve azért lett létrehozva, hogy az időjárással kísérletezzenek, a lakosság tudta nélkül.

A program már több évtizede, vagy még régebb óta létezhet. Valójában senki sem tudja, hogy mikor hozták létre a titkos divíziót.

Mégis van néhány apró történelmi nyoma ennek az egésznek.

A felhők buherálásának története 1946-ra nyúlik vissza, amikor a General Electric vegyésze, Vincent Schaefer elkezdett kísérletezni a csapadékmanipulálással.

Ő annak idején szárazjeget használt arra, hogy módosítsa az időjárást. Mára a HAARP technológia teljesen máshogy működik.

A légkörben zajló folyamtaokra hatnak, és módosítják azt.

Ezzel akár hatalmas cunamikat és földrengéseket is tudnak kelteni - állítják sokan.

Korábban egy a HAARP-nál dolgozó volt munkatárs is azt mondta, hogy hihetetlen dolgokra képes a rendszer, és ha az emberek ezt tudnák, nem aludnának nyugodtan.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp kataklizma időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 27851





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet