Az Anonymus hackercsoport új videóban figyelmeztetett a közelgő harmadik világháborúra

2017. május 11., csütörtök




Elmondták azt is, hogy mire készüljenek majd a világ polgárai...

Nemrég a hírhedt hacktisvista csoport, az Anonymus új videót tett közzé, melyben a világháborúról beszélnek, és arról, hogy fel kell rá időben készülnie a világnak.

A harmadik nagy világpusztulás ugyanis még így is igen váratlanul fogja érinteni a világ nemzeteit, és a különböző országokat.

A koreai területeken olyan mozgások és folyamatok kezdenek kibontakozni, melyek előre vetíthetnek egy lehetséges világháborút.

Észak-Korea bár évek, sőt, évtizedek óta fenyegetőzik egy esetleges nukleáris csapással, most azonban ezeket ténylegesen beválthatja.

Nagyon sokan vélekednek úgy, hogy nincs is valójában Észak-Korea kezében megfelelő technológia ehhez, azonban a jelek és egyes amerikai hírszerzési források szerint - no meg kiszivárgott bennfentes infók szerint, amit az Anonymus talált az észak-koreai szervereken - arra lehet következtetni, hogy csak az elmúlt 2 évben számtalan alkalommal kísérleteztek különféle rakétákkal és robbanófejekkel.

Ezek között voltak nukleáris tesztek is.

Észak-Korea egyértelműen fegyverkezik, és készül egy lehetséges atomcsapásra, amiben ő fogja mérni az első, meglepő erejű támadást.

Egyes szóbeszédek már azt is megemlítik, hogy olyan technológiát is fejlesztettek, amivel kivédhetetlenné válnának a kilőtt rakéták.

Ha ott végleg kibontakozik a kataklizma, az mindenkit bevonhat idővel a háborúba, mivel egész Észak-Korea veszélyt jelenthet a világra. ha ők mérik az első csapást, talán egyes nemzeteknek már esélye sem lesz visszavágni, mert egyszerűen megsemmisülnek, vagy a kármentéssel foglalkoznak majd.

"Ez egy igazi háború lesz, igazi következményekkel" - állítja az Anonymus.

Kérdés azonban az, hogy vajon igazuk lesz-e, és hogy pontosan milyen információk birtokában lehetnek, hogy ennyire biztosnak hatnak a kijelentéseik.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés harmadik világháború globális kataklizma anonymus


Megtekintések száma: 119799





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet