Az egész világot átverték: végig Amerika állt a globális hazugság mögött?

2018. április 18., szerda




Így hangolták háborúra a világot! Borzalmas leleplezés, ami után többé már nem hiszel a nyugati médiának!

A most kirobbanó szíriai háború kapcsán sokakban felmerült már a kérdés: vajon mi történhetett ponjtosan, és miért kellet odáig fajulnia a dolgoknak, hogy szueprhatalmak si felálljanak egymással szemben.

A hidegháborús időszaknál is erősebb az oroszok és az amerikaiak közti feszültség, és ennek oka van.

Mégpedig az, hogy az USA folyamatosan, mintegy módszeresen hangolja a világ polgárait az oroszok ellen, mert ez a jól felfogott érdeke.

Amerika nem egy büszke sas többé, hanem egy aljas dögkeselyű - állítják sokan. A hírek manipulálása, elferdítése zajlik a nyugati médiában, melyek hozzájuk köthetők.

Sokatmondó az is, hogy az RT - Russia Today - ellen kitiltási botrányok indultak: azaz számos helyen kitilthatják ezt a tévét, hírforrást, így még inkább elárasztja majd a híreket a nyugati propaganda.

A Szíriában bekövetkezett vegyi fegyver támadás kapcsán több oknyomozó riporter is állítja: valójában nem történt ilyen, vagy legalábbis nincsenek erre utaló nyomok, ezt a helyszínre utazva derítették ki.

A helyiek egy részével is beszéltek, akik szintén megerősítették őket. Senki sem tudott ugyanis ilyen támadásról...

vagyis a nyugati média egy olyan hamis támadás tényét ültethette el az emberek fejében a médián keresztül, ami egy nyilvánvaló hazugság. A cél egy lehetséges új háború gerjesztése, mindeközben minden eszközzel az oroszok ellen hangolás.

Amerika megszűnt a világelső állam lenni a  világon, és ez nagyon fáj neki.

A konfliktusok az oroszok és az amerikaiak között nagyon kiéleződött, mivel Putyin az utóbbi 2 évben drámai fegyverkezésbe kezdett. Olyan a hangulat, mint a kubai rakétaválság idején...

És az elemzők szerint a helyzet csak rosszabb lesz, így a világháború kirobbanásának az esélye igen magas...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika média háború


Megtekintések száma: 18880





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet