Az élelmiszeripar valóban globális szinten mérgezi az embereket? Megdöbbentő részletek!

2017. szeptember 19., kedd




A gyerekeink, és mi magunk is káros adalékanyagokat fogyasztunk. De vajon tudunk róla?

Egyre több adalékanyag

Azt talán a legnaivabbak is tudják, hogy egyes ételek ízét napjainkban nem annak köszönhetjük, hogy minőségibbek, hanem annak, hogy különféle stabilizátorokat, adalékanyagokat és ízfokozókat tartalmaznak.

Ezeket teszik bele az adott ételekbe abban az esetben, ha azok nem lennének elég kívánatosak, és tökéletesek.

Az élelmiszeriparnak ugyanis el kell őket adnia, méghozzá minden áron. Ezt olyannyira komolyan gondolják, hogy képesek hazudni is a termékeik tartalmát illetően, vagy nagyvonalúan lehagyni ezen mesterséges összetevőket a listáról.

Egy statisztika szerint az elmúlt 50 évben legalább 140%-kal nőtt a különféle mesterséges segédanyagok száma az egyes élelmiszerekben. Ez ma már ott tart, hogy hacsak nem termelünk magunknak otthon, mindenben találunk valamit, ami mesterséges.

Sok köztük a rákkeltő anyag

Ez még eleve nem lenne feltétlenül nagy baj a szakemberek szerint. Az már viszont igen, hogy ezen anyagok jó részét sohasem vizsgálták.

Így nem tudni, hogy hosszú távon milyen hatással vannak a szervezetre. Egyes anyagok rákkeltő, és egyéb degeneratív hatásai talán csak generációk elteltével lesz kimutatható.

Ahogy teltek-múltak az évtizedek, az emberek hamar rájöttek, hogy volt némi alapja a félelmüknek.

Egyes adalékanyagokról ugyanis mára már kiderült, hogy nagyon is sok közük lehet a rákhoz, és annak kialakulásához.

A kapcsolat még nem teljesen egyértelmű, de sokak szerint így is bizonyított. Ami azonban aggasztó, hogy ezen anyagok egy része még ma is megtalálható egyes termékekben, élelmiszerekben.

Tudnak, de hallgatnak róla

Egyes édességekben még olyan idegméreg származékok is megtalálhatóak, melyeket már régen betiltottak. Elképesztő, hogy milyen mértékű dezinformáció folyik a nagy cégek részéről.

Ők tudnak arról, hogy vannak termékek, melyek rendkívül károsak az egészségre, de a profit érdekében mélyen hallgatnak róla.

Sőt, a legtöbb esetben szakembereket fizetnek, vagy komplett tanulmányokat rendelnek meg a dolgok ellenkezőjét állítva.

Mi céljuk lenne ezzel az egésszel? Kérdezhetnék sokan. A dolog ugyanis nem teljesen nyilvánvaló. De ha egy kicsit mögé látunk a dolgoknak, akkor hamar rájöhetünk még magunktól is.

Hihetetlen vagy sem, de némiképpen még a rákhoz, és a rákkutatáshoz is köze van. Ugyanis pont azért működik így az élelmiszeripar, amiért nincs még mind a mai napig rákgyógyszer.

Ugyanis kellenek fékek, és ellensúlyok az egyre szaporodó emberi populáció féken tartásához.

Az a helyzet, hogy bár nagyon nyugtalanító kimondani, de egyes nagy cégek kifejezetten abban érdekeltek, hogy az emberek közül minden évben egyre többen haljanak meg.

Ezzel ugyanis egy hatalmas és katasztrofális népességrobbanást lehet megelőzni, vagy legalábbis késleltetni.

Az élelmiszerek káros hatásai lévén a rákbetegségek kockázata és előfordulása minden évben egyre inkább nő, melyet sokan a modern ember életvitelének, és táplálkozási szokásainak tudnak be.

Hogy meddig folyhat még a Föld társadalmának legnagyobb titokban való mérgezése? Míg egy olyan ember fel nem áll a tűz közelében, aki részt vette ebben az egészben, és le nem buktatja az egész halálipart.

egészség feltáró élelmiszeripar


Megtekintések száma: 71812





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet