Az energialobbi módszeresen takarítja el az útból az alternatív technológiákon alapuló találmányokat

2021. augusztus 23., hétfő




Mindent megtesznek azért, hogy fenntartható legyen a jelen gazdasági rendszer... bármi áron...

Vízautó, elektromos autó, magfúzió, vagy épp szélhajtású járművek meghatjási technológiája. Mindegyikben ugyanaz a közös: az energiapiac tyúkszemére léptek, ezért alapjaiban lehetetlenítették el ezeket.

Arról nem beszél a média, hogy milyen brutális elhallgattatás zajlik ezekkel a technológiákkal kapcsolatban.

Itt nem csak arról van szó, hogy a profit útjában álltak, hanem össze is lettek volna képesek omlasztani mindent. Paradigma váltást hoztak volna magukkal, ami mindig, minden esetben veszélyes, és sokszor a régi dolgok elhalásával jár.

A régi dolgok azonban nemet mondtaka változásra.

Számtalan esetről tudni, ahol titokzatios balesetek érték a feltalálókat rejtélyes körülmények között...

Volt, ahol egy teljes labor égett le, és soha nem találták meg a tűz okát, míg más esetben valakit álmában ért utol a halál, melyekről sokan azt sejtik, hogy valójában a CIA titkos szívroham fegyverével érték el azt, hogy egyesek soha többé ne szólalhassanak meg.

Az energiapiacnak minden eszköze megvolt ehhez. Anyagi erőforrások, pénz, hatalom, befolyásolható politikusok, melyek lévén a titkosszolgálatokat is fel tudták használni a modern boszorkányüldözésükhöz.

Pedig mind a vízautó, mint az elektromos járművek működő technológiák voltak, de még a kenderalapú gépkocsi is.

Stanley Meyer neve nagyon sokak számára ismerős lehet. Ő volt az első olyan közlekedési szerkezet, pontosabban autó feltalálója, mely képes lehetett volna vízzel működni.

És működött is. Méghozzá nem is akárhogy... 

Azonban ezt nem mindenki nézte jó szemmel, és végül meg kellett halnia.

Őt magát is eltakarították, mint sok más sors és kortársát. Jelen esetben őt egy étteremben mérgezték meg a titkosszolgálatok - félthetően a CIA - által.

Volt már magyaroszági feltaláló testvérpár a 70-években , akik akkor már bemutattak egy vízhajtásos technológiát, csak másképp müködött.

Végül kivándoroltak Ausztráliába, ahol az egyik , autobalesetben meghalt a másikkal nem lehet tudni pontosan, hogy mi törtent.

A Feltalálók című TV-s sorozatban be is mutatták ezt az esetet, és néhány ehhez hasonlót.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes összesküvés


Megtekintések száma: 89763





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet