Az ENSZ multikulturális telepekké alakítaná át a nemzetállamok területét?!

2020. május 28., csütörtök




Tényleg meglépik? Ezzel vége lenne Európának!

Az ENSZ globális migrációs paktuma a “puha jog” elvét követi, ám mindezt a “menekültlobbi”, az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén később kőkemény, átfogó jogerőre lépés követi

– írja a Junge Freheit főszerkesztője, Dieter Stein.

A német nemzeti-konzervatív hetilap főszerkesztője szerint a német kormány ismét arcátlanul próbálkozik, hogy mindenfajta előzetes, nyilvános vita nélkül egy felülről jövő, mélyreható és hosszan tartó következményekkel járó elvi döntést hozzon az ENSZ migrációs paktumáról, mely a nemzetállamokat multikulturális telepekké alakítaná.

Ez a dokumentum állítólag jogilag „nem kötelező erejű”, a „kötelezni” szó csaknem százszor megjelenik benne.

Noha a paktum a „soft law”, azaz a puha jog elvét követi, ezekből rendre kőkemény, átfogó jogerőre lépés szokott következni.

Erre Németország egyébként is rendkívül fogékony, hiszen a nemzeti döntések helyett szívesen bújik „nemzetközi elköteleződések” mögé.

Csakúgy, mint a törvényszegéssel kiterjesztett eurómentés esetében, vagy a nemzeti jog elárulásánál a határőrizettel kapcsolatban azzal a mellébeszéléssel, hogy ezt “európai szinten” kell szabályozni”

Szerintetek eljutunk idáig?

Valóban megléphetik?

Vagy az egész csak egy túlnyújtott fenyegetés, egyfajta blöff, hogy megrendszabályozzák a nemzetállamokat és azon szuverenitását?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek botrány


Megtekintések száma: 76581





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet