Az idegenek a tengerekben, óceánokban élnek? Kormányzati dokumentumok bizonyítják

2023. március 23., csütörtök




Malibu közelében felfedeztek egy vízalatti objektumot, mely különös rádióhullámokat bocsájtott ki magából, mely azt az elméletet vetette fel a tudósokban, hogy az idegen életformák talán a vízfelszín alatt rejtőznek előlünk.

Az eset nem egyedi, korábban is felfedeztek már számos objektumot az óceánok, tengerek mélyén, gondoljunk csak a Balti-tengerben felfedezett "Balti-tengeri ufóra".

balti-tengeri-ufo

A szonáron a szikla meglepően szabályos vonalat tűntek fel, majd a száz méteres mélységben a tengerfenéken fekvő sziklát búvárok is meglátogatták, és még furább felfedezésekről számoltak be.

Vajon mi lehet, és hogy került oda?

A szikla az elmondások szerint három méter magasan emelkedik ki a tengerfenékből, és a tetején kör alakban lerakott kőformációkat láttak a búvárok, mintha tűzrakó helyek lennének. 

Legjobban a szabályos derékszögek, a lekerekített formák sokkolták a felfedezőket, akik szerint ordít a szikláról, hogy nem természetes képződmény.

Az anyaga sem természetes kőnek tűnt, inkább betonra emlékeztetett. Mögötte több száz méteres nyom látszik, mintha becsapódott volna a tengerfenékbe, ahol hosszan csúszott, miközben lefékeződött és megállt. 

Furcsa módon a környezetében levő szikláktól eltérően nem látszik rajta iszap és más lerakódás nyoma, ez is arra utal, hogy nem régóta fekszik a tengerfenéken.

Azóta számos kutató megcáfolta a dolgokat, mondván hogy csak egy egyszerű kőzetformáció, de az utóbbi években számos alkalommal láttak arrafelé kormányzati kutatócsoportot és magát a hadsereget is. Véletlen lenne, hogy ennyire érdeklődnek az ismeretlen dolog után a szervek?

Több érdekes, vízhez köthető jelenség is történt az elmúlt évtizedekben. 1963-ban egy ismeretlen eredetű objektum száguldott végig a vízfelszín alatt körülbelül 150 csomós sebességgel.

1967-ben egy fénylő, körülbelül 30 méteres szivar alakú szerkezet világította be a tengert egyes szemtanúk, leírások alapján.

1982-ben pedig a Bajkál tónál láttak azonosítatlan repülő szerkezetet, vagyis ufót bizonyos szemtanúk.

1997-ben a híres Nagy Buggy egy olyan máig azonosítatlan hangként bukkant elő az óceán mélyéről, melyet azóta sem tudnak megmagyarázni.

A Nagy Buggy hangjelenség spektrogramja. A vízszintes tengely az idő, a függőleges a frekvencia (0-50 Hertz)

A tengert fürkésző hidrofonok időnként megmagyarázhatatlan hangokat is rögzítenek. A rejtélyes hang a mai napig nem ismétlődött meg, és az eredetével kapcsolatban is csak találgatások léteznek, de abban sokan egyetértenek, hogy biológiai eredetről van szó.

Ez esetben az óriás bálnánál is sokkal nagyobb állatról kellene beszélnünk. De mi okozhatta? A vízfelszín alatt rejtőző idegen életformák? Talán képesek tudatilag - vagy akár fizikailag is - összeállni egy sokkal nagyobb, kollektív életformává?

Egy lelkes amatőr rádiós fedezte fel, hogy egy vízalatti, ismeretlen építményből, vagy sokkal inkább szerkezetből furcsa rádiójelek sugároznak. Ráadásul minderről az ősi bennszülött törzsnek évezredek óta tudomása volt.

A rádiós barátja vetette fel először, hogy az objektum talán nem is emberkéz alkotta tárgy, hanem egy hatalmas, lezuhant csillagközi űrhajó, mely már évezredek óta a víz alatt lehet.

malibu-ufo

A Malibu mellett fekvő idegen tárgy a Google Eart-ön is jól kivehető.

Született olyan vélekedés is, miszerint csillagkapuról van szó, vagyis egy olyan átjáróról, melyen keresztül az idegenek a Földre látogatnak. Állítólag ilyen kapuból több is van a világban, és ezek legnagyobb részt víz alatt.

Természetesen a dolog itt is el lett tusolva annyival, hogy valamifajta természeti képződményről van szó. Arról soha nem esett szó, hogy mivel magyarázzák a rejtélyes rádiójeleket, vagy a szokatlan, űrhajóra emlékeztető formát. 

Mindezek ellenére az amerikai haditengerészet kutató tengeralattjáróit számtalanszor látták már az objektum körül ólálkodni...

Éppen a legutóbbi eset, illetve az esetek vízhez köthető szálai vetették fel a kutatókban azt, hogy talán az idegenek már régen itt vannak. Itt, saját tengereinkben, óceánjainkban rejtőzve. Minden okuk meglenne rá, hiszen:

  • Az Óceánok legmélyén még alig járt ember, a tengeri élővilág alig 12%-át ismerjük.
  • Az ufó észlelések közel 50%-a vízközelben történik. Véletlen?

melytengeri-ufo

Ha mindezek még nem adnának elég okot a gyanúra, akkor érdemes megemlíteni, hogy a híres amerikai lehallgatási botrány kirobbantója, Edward Snowden megemlítette, hogy az amerikai mélytengeri szonárok adatai titkosítottak, azaz soha nem hozhatóak nyilvánosságra semmilyen körülmények között. Í

Így bármit is hallhatnak a víz alatt, azt mi talán sohasem tudjuk meg...

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összesküvés


Megtekintések száma: 186212





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet