Az idegenek beléptek a háborúba? Sokkoló felvétel bukkant fel

2022. március 26., szombat




Állítólag történt egy incidens, valahol az S4-es komplexumban, mely 12 mérföldre van a hírhedt 51-es körzettől.

Az 51-es körzetről évtizedek óta azt beszélik, hogy földönkívüli technológiákkal kísérleteznek ott, és hogy a föld alatti részlegen nem csak emberek dolgoznak.

Az incidens állítólag egy ember és egy földönkívüli tiszt között tört ki és tettlegességig fajult, mely majdnem bolygóközi háborút robbantott ki.

Léteztek leírások és kiszivárgó információk - és egy kétes eredetű, bár hivatalosan nem megcáfolt - felvétel arról a földönkívüli ezredesről, akire a feljegyzések és titkosított, majd később kiszivárogtatott tanúvallomások csak J-Rod néven hivatkoztak.

A névtelen források és az egykori 51-es körzetben dolgozók állítása szerint mind az 51-es körzetben, mind az S4-es komplexumban földönkívüli technológiák tesztelése és gyártása zajlik.

Az emberek idegenekkel együttműködve kísérleteznek ki földi és idegen technológiákat, technológia és műszaki megoldásokat "cserélnek", és egy szabad energia rendszeren dolgoznak, folytatva Tesla egykori hagyatékát.

Ezért látni nagyon gyakran lebegő korongokat, hangtalanul közlekedő légijárműveket az 51-es körzet felett...

És hogy mi van magával a felvétel ellel mely állítólag J-Rodról, a földönkívüli ezredesről készült?

Nos, mint ahogyan sem megerősíteni, így cáfolni sem tudta soha senki azt, hogy a felvétel egy hamisítvány lenne. Nem tudni pontosan hol és mikor készült, de szemmel láthatóan egy repülőbázison, feltehetően az 51-s körzetben.

A szkeptikusok szerint csak egy különleges - idegenekre emlékeztető - sisakot viselő alak látható rajta, viszont a legtöbben egy idegent látnak bele az egészbe.

ufó ufók összeesküvés


Megtekintések száma: 181443





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet