Az idegenek évtizedek óta csapolják a Föld légkörét?

2022. július 4., hétfő




Egyes ufó szakértők szerint ezért romlik a levegő minősége. Lassú hadművelet a Földlakók ellen?

Vajon a Föld légkörének folyamatos romlásáért csak mi, emberek vagyunk a felelősek? Mi van, ha egy sokkal nagyobb jelenség része ez az egész, és valójában alig van némi köze a globális felmelegedéshez, és az üvegházhatású gázokhoz?

Az idegenekkel kapcsolatos elméletek hívei szerint nem kizárt, hogy valójában már évtizedek óta támadás alatt vagyunk.

Egy lassú, módszeres támadás alatt. Az emberiség gyakorlatilag hadban áll a hidegháború óta.

Méghozzá földönkívüli lényekkel. Ők lehetnek a felelősek azért, hogy a globális felmelegedés hatásait érezzük. Folyamatosan oxigént csapolnak le a bolygónk légköréből, így növelve az üvegház gázok jelenlétét, és koncentrációját.

Egyfajta terraformálás zajlik, csak éppen az ő részükről, és azért, hogy egy napon majd lakható legyen a Föld számukra is.

Ezek a lények ugyanis nem igényelnek annyira sok oxigént. Sőt, a légkör számukra túlnyomó részt mérgező is így. Folyamatosan és módszeresen próbálják ezért kiszívni a légkörünkből az oxigént, hogy csak a különféle mérgező gázok maradjanak hátra.

Egyrészt ők ebben képesek elélni, másrészt így gyakorlatilag nagyobb háború nélkül képesek lennének kiirtani az egész emberi fajt.

Technikailag szép lassan megfulladunk, és semmit sem tehetünk ellene – legalábbis az ufó hívők egy csoportjának elmélete szerint.

Nem egy olyan felvétel létezik – ezek valamelyike még az interneten is megtekinthető – melyeken jól kivehető, hogy idegen objektumok nem csak a légkör egy részét, de a tenger vizét is felszívják a levegőbe.

Ez ennek a folyamatnak a része lehet.

A globális felmelegedésnek tulajdonított légkör romlás tehát nem csak és kizárólag az emberi tevékenység oka, bár ez is benne van.

Túlnyomó részt azonban az űrbe kiszívott oxigén, és az egyre több vegyi anyaggal teleszórt légkör az oka. Korábban rengeteg kutatás szólt arról, hogy hatalmas oxigén hullámok érik a Holdat, ezért élet is kialakulhatott rajta, mikrobiológiai szinten.

Talán az idegenek azért szívják el az oxigént, mert ki akartak pusztítani minket és a Holdon akarnak valami egészen mást táplálni vele? Senki sem tudja a pontos okot. Könnyen lehet, hogy „csak” terraformálni akarnak, azaz mikor eljön majd az idő, és számunkra élhetetlen lesz a légkör, fogják, és átveszik a hatalmat.

Bemasíroznak a bolygó felszínére, és gyarmati sorba taszítanak minket. Ez persze csak egy elmélet, mely meglehetősen erős feltételezéssel él.

Mindenesetre az tény, hogy valami nagyon különös folyamat zajlik a Föld légkörének összetételével kapcsolatban, ami sok magyarázatra fog szorulni.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegenek összeesküvés idegen invázió idgeen invázió


Megtekintések száma: 60105





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet