Az idegenek már a Föld légkörében vannak?

2017. szeptember 8., péntek




Felvételek, melyek mindennél jobban bizonyíthatják, hogy nem vagyunk egyedül a bolygón.

Sokak szerint már évezredek óta itt vannak, mások szerint elmentek, de hamarosan visszatérnek, addig pedig megfigyelőkkel tartják az emberiségen a szemüket.

A földönkívülieket azóta kutatjuk, mióta létezünk.

A kozmikus magány ugyanis, ami a fajunkat a hatalmába kerítette, elviselhetetlen. Minden áron az űr mélységeit kutatjuk, hogy rábukkanjunk egy fejlett idegen civilizációra, holott nem vesszük észre, hogy éppen itt vannak, az orrunk előtt.

A Földet látogatják nap mint nap.

Rejtett portálokon keresztül jönnek, féreglyukakon át, melyeknek a működését még mi sem értjük, mi több, ellentmond az általunk ismert fizikának.

Akárcsak azok a repülőszerkezetek, melyekkel a földönkívüliek közlekednek.

Olyan manőverekre képesek, amilyenre egyetlen földi szerkezet sem, és képesek eltűnni az égről, az általuk épített és használt álcázórendszer segítségével.

Éppen ezét sokan hiszik úgy, hogy valójában az égen vannak, szinte nyüzsögnek felettünk, de mindebből semmit sem veszünk észre, mert ők így akarják.

Az emberiség védelmezői, vagy titokban inváziót szerveznek ellenünk? Nem tudni. Az alábbi felvételek egy összeállítás részei, melyben azokat a videókat szedték össze, melyek a legvitatottabb ufó észlelések során készültek.

Valódiak, vagy sem - sok szakértő szerint egyébként a nagy részük igen - az biztos, hogy van valami felettünk, amiről nem tudunk, és amiről a kormányok titokban már évtizedek óta tisztában vannak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 54500





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet