​Az immáron negyedszerre is áldott állapotba került nő megtudta, hármas ikreket vár!

2020. október 19., hétfő




Chloe és Rohan Dunstan egy nagyon szimpatikus ausztrál házaspár. Ennek a fiatal családnak már három gyermeke született, egészen pontosan három vidám fiúcska, a legidősebb már három éves, a középső fiú kettő, míg a legfiatalabb egy éves. A szülők mindig is szerettek volna lánygyermeket is, ezért úgy döntöttek, hogy tesznek még egy próbát.

Ezúttal azonban a terhesség egy meglehetősen váratlan fordulatot vett.

Chloe hasa növekedni kezdett és csak nőtt és nőtt, míg végül olyan hatalmasra kerekedett, hogy már zavarta az anyát a mozgásban is. Az orvosnál történt sürgős ultrahangos vizsgálat azonnal tisztázta a helyzetet.

A vizsgálat során megállapították, hogy Chloe hasában nem egy, hanem három kisbaba van, azaz az anya hármas ikreket vár. Azt is meg tudták mondani, hogy a három közül az egyik régóta várt kislány. A két fiú probléma nélkül növekedett az anyja hasában, de a kislány a vizsgálatok során egyre erőtlenebbé vált, tüdeje nem jutott elég oxigénhez, amiből arra következtettek, hogy hamarosan meghalhat.

A kétségbeejtő helyzetben valamit lépni kellett. Az orvosok szerint a szülők előtt két választási lehetőség volt: idő előtti szülés, mely megmenti a kislányt, vagy a kislány halála, hogy a két fiúgyermek teljesen kifejlődhessen.

A döntés megszületett, az orvosok felkészültek a korai szülés megindítására. 

A három kisbaba még a koraszülöttekhez képest is nagyon kis súllyal látta meg a napvilágot, továbbá nagyon gyengék voltak. Egészségüket folyamatos orvosi megfigyeléssel ellenőrizték. Néhány héten keresztül vérátömlesztést is kaptak, illetve más, a túlélésüket elősegítő beavatkozásra is szükség volt.

Az orvosok munkájának eredményeképpen a kis Pearl, Rufus és Henry biztonságban és egészségesen térhettek haza. Az idősebb testvérek öröme korlátlan volt. Ez a megható kép még a kőszíveket is megolvasztja.

Forrás: bidista.com


Megtekintések száma: 2579





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet