Az LSD növeli a hatékonyságot és jobbá teheti az életet?

2017. június 24., szombat




Egy új tanulmány megdöbbentő eredményeket mutat.

Elképzelhető, hogy a kis mennyiségben, kontrollált adagokban fogyasztott LSD jó hatással lehet ránk?

Nem kizárt, ugyanis egy friss tanulmány ezt igazolta.

Janet Lai Chang több éven át fogyasztott különleges varázsgombát, kísérleti jelleggel. Megdöbbentő dolgokról számolt be.

Elmondása szerint boldogabb lett, csökkent a szociális szorongása és több kapcsolatot tudott építeni.

Nem ő volt az egyetlen. Az elmúlt időszakban számos ember próbálta ki ezt a különleges, kis mennyiségű LSD adagokat tartalmazó kúrát. A napi rutin pszichedelikus szerekkel való feldobása nem újkeletű.

A mikroadagolás egy új elmélet, mely szerint a kis adagokban a szervezetbe jutó LSD adagok kifejezetten nagy hatékonyságot tudnak biztosítani a szervezet számára.

Rengeteg ember tesztelte ezt, és nagyon kedvező hatásokról számoltak be. Elképzelhető tehát, hogy lehet némi igazság ezekben a korábbi feltételezésekben.

A pszichedelikus drogok a legtöbb országban illegálisnak számítanak, és nem áll mögöttük túl sok tényleges tudományos kutatás sem. Az elmúlt időben azonban a pszichedelikus drogok kutatása új reneszánszát éli – például a depresszió és szorongás kezelésében.

"Hatékonyabban tanulok, jobban fel tudom idézni az előadások tartalmát és nem érzem a nyomást, hogy ‘minden vizsgát egy időre halmoznak’ mint a korábbi félévekben."

A pszichedelikumot már a 60-as évek óta a kreativitással kapcsolják össze, amikor még művészek és zeneszerzők széles körben éltek az LSD-vel.

Ezt a kísérletet kipróbálták számtalan matematikuson és mérnökön is, és szintén figyelemreméltó eredményeket értek el.

Mindannyian jobban teljesítettek a drog hatása alatt, mint normál állapotba. Vagyis komoly a hatékonyság növekedést tapasztaltak, és korábban megoldhatatlan problémát tudtak megoldani.

Az LSD-t a 60-as évek végén állították be, eredetileg akkor állították le a legtöbb ezzel kapcsolatos kutatás, így holtvágányra küldve az egész területet, holott már akkor is rendkívül érdekes eredmények születtek, melyek a hatásosságát igazoltál.

Az LSD és a pszilocibin megváltoztatja az agy különböző részei közti kommunikációt. Kiemelten a vizuális agykéreg esetében, ami lényegesen többet kommunikál más területekkel.

“A mikroadagolók arról számoltak be, hogy eltökéltebbek, aktívabbak és lelkesebbek, de idegesebbek is".

Ha a jövőbeli kutatások megerősítik ezeket a kedvező eredményeket, akkor az orvoslásban ugyanúgy fel lehetne majd használni mikor adagokban, erősen kontrollálva, mint a kannabiszt, aminek szintén hatalmas orvosi sikerei vannak, ahol már bevezették az egészségügyben.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség orvostudomány


Megtekintések száma: 169014





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet