Az ufó összeesküvés a szabad energia és a fosszilis energiaforrások harca áll minden mögött?

2023. május 18., csütörtök




Egy orvos azt állítja, hogy az idegenek eltitkolása és az energiaipari háború szoros összefüggésben áll.

Egy orvos elképesztő állításokat mondott nemrégen az ufó témával kapcsolatban. Dr. Steven Greer szerint az ufó téma, és úgy alapjában véve a földönkívüli aktivitás azért van eltitkolva a társadalom elől, mert a háttérben energiaipari érdekek húzódnak meg.

A földönkívüliek ugyanis sok ezer éve látogatnak minket, és próbálnak különféle új technológiákat felajánlani nekünk, illetve kormányainkat.

Azonban egy megállapodás értelmében nem fedik fel teljes kilétüket, a kormány pedig mélyén hallgat róluk. Szerinte ugyanis összeomlana az energiaipari infrastruktúra, mivel az idegen technológia szabad energiát biztosíthatna, méghozzá ingyenesen.

Ezért a kormányok, főleg az olajipari, és egyéb fosszilis energiahordozókra épülő mega vállalatok nyomására a földönkívüliektől kapott technológia nem terjedhetett el soha széles körben.

Egyedül Nikola Tesla találmányai jártak közel a megoldáshoz, ő ugyanis számos dokumentum tanulsága szerint olyan tornyokat volt képes létrehozni, melyeken keresztül meg lehetett csapolni a légkörből a kozmosz végtelen energiáit.

Így pedig ingyen áramot lehetett volna már több évtizeddel ezelőtt biztosítani a világ számára, de egyes sejtések szerint a piramisokat is pontosan ezért építhették az ősi időkben világszerte, egymástól független kultúrák.

Tesla technológiáját, akárcsak az összes szabad energiát célzó technológiát Amerika, és a világ korrupt vezetői, és olajipari kapcsolatrendszerrel rendelkező politikusai lehetetlenítették el.

Még magát a CIA-t is bevetették annak érdekében, hogy Tesla műszaki jegyzetei soha ne lássanak napvilágot, és ne tudjon senki olyan szerkezetet építeni, mely képes lenne energiát kinyerni az éterből.

A világ kapitalista nagyhatalmai és az emberiség e felsős tízezre egyszerűen megszűnne létezni, és ellehetetlenülne, ha valaha elérhetővé válna a szabad energia.

Ezt a földönkívüliek is tudják, nem is avatkoznak be, és jobbnak látták, ha a Föld és az emberiség infrastruktúrájának védelmében csak fokozatosan szivárogtatnának a NASA-n és egyéb szerveken, felfedezéseken keresztül, lassan adagolva az idegenekről szóló híreket, kutatásokat.

Az orvos szerint napjainkban több elérhető technológia is van. A vákuumos zéró energia, a nullponti gravitáció, vagy a kvantum energia, és ezek számos alternatív keresztezése.

Ezen technológiák azonban nem képesek elhagyni a labort, mert hét lakat alatt őrzik őket.

Azokat a tudósokat, akik ezektől függetlenül felfedezik, hogyan lehet ilyeneket kreálni, rendre meggyilkolják, vagy véletlen és rejtélyes balesetek érik szerte a világban.

Amíg tehát a fosszilis energiahordozókra épülő nagy cégek és a mögöttük álló elit nem képes fokozatosan szemléletet váltani, és nem elégég felkészült az emberiség az idegenekről szóló teljes igazságra, addig ezeknek a technológiáknak nincs jövője a bolygón.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés háttérhatalom szabad energia


Megtekintések száma: 121257





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet