Az Új Világrend lehet a megoldás a világ problémáira - mondják ŐK... ami már készen áll a totális kontrollra

2023. július 8., szombat
Friss tanulmány látott napvilágot, riasztó eredményekkel. Az emberiség az Új világrend ölelő karjaiba menekülne?

Vajon egy egyéges világkormány megoldja az emberiség gondjait?

Ez egy nagyon érdekes kérdés, amint alaposan el lehetne lamentálni. Egy nemrégiben a témában elkészített tanulmány azonban döbbenetes eredményeket produkált.

Ugyanis a közel 8100 ember részvételével elvégzett kutatás alapján ki lehet jelenteni, hogy az emberiség túlnyomó többsége jó ötletnek tartaná egy egységes, egész világot magába foglaló világkormány kialakítását.

Vagyis az Új világrend előkészítése készen is áll?

Bármi is lesz ez az új világkormány, ha egyszer valóban létrejön, az a fő kérdés, hogy a világ égető problémáit hogyan lesz képes majd megoldani, egyáltalán, képes lesz-e rá.

A tanulmány alapján az emberek 60%-a vallotta magát már most is egyfajta világpolgárnak. Amerikán belül ez az arány még magasabb: 67%-uk állítja, hogy támogatná egy világkormány, egy egységes hatalom létrehozását.

Hogy ez a világkormány milyen lenne, arról már megoszlanak a vélemények.

Egy biztos: a tanulmány rávilágított arra, hogy az emberek a globális világ problémáit nem tudják megoldani, és egyes nemzetek komoly gondokkal küzdenek a nemzetközi színtéren, míg mások a saját gondjaikat sem képesek orvosolni.

Egy ilyen világban ésszerű és életre hívható lenne egy egységes világkormány valamilyen formában.

Hogy ez egy egységes, minden államból kiválasztott vezetőkből álló egységes világszervezet lenne-e, vagy egy világvezető képében testesülne meg, nem tudni.

Sokan ez utóbbit preferálnák jobban, mivel szerintük kell a világállamnak egy arc, egy karizmatikus vezető, akivel azonosítani lehet az egész bolygót, és akit az emberek követhetnek majd.

Nem utolsó szempont az sem, hogy egy esetleges földönkívüli kapcsolatfelvétel esetén ez az ember legyen az, aki az emberiség nevében jár el a diplomáciai találkozókon.

A szkeptikusok szerint egy világállam sem lenne képes megoldani a bolygó összes problémáját.

Mások pedig azt mondják, hogyha létrehoznánk, akkor évtizedeken belül béke lehetne a földön, és a gazdasági válságok, pénzügyi összeomlások – amik a jövőben várnak ránk - is elkerülhetőek lennének.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika új világrend háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 84970

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet