Az USA a világ csendőre. Vagy mégsem? Fegyverrel látták el az Iszlám Államot! itt a bizonyíték!

2019. augusztus 14., szerda




A Szíriai Arab hadsereg olyan fegyverkészletre bukkant, ami nemzetközi botrányt robbanthat ki. Az USA mindkét térfélen "játszik"?

Úgy néz ki, hogy a világ nagy igazságosztójának szerepét önkényesen felvállaló Amerika nem teljesen az, amit mutat magáról a világnak.

Arról van ugyanis szó, hogy egy enyhén szólva is kétkulacsos politikát követnek, és végeznek.

Persze a különféle hadműveletek gyakran a színfalak mögött játszódtak, mégis kitudódott a turpisság, és már korábban is voltak jelei.

Számtalan oknyomozó, vagy hadi tudósító próbált utána járni annak, hogy az USA tényleg szállít-e titokban fegyvereket az ISIS-nek. Egy ízben egy bolgár újságírónő is talált már egy fegyverraktárat, ahol amerikai fémjelzésű fegyverek voltak.

Természetesen a hölgyet később kirúgták, de ő még szerencsésen meg is úszta a tényfeltárást, mivel sok más kollégáját egyszerűen eltették láb alól, balesetnek álcázva.

A Szíriai Arab Hadsereg olyan dologra bukkant nemrég az ISIS egykor elfoglalt területein, és a különféle rejtekhelyeken, ahol a fegyvereket tartották.

Arról van ugyanis szó, hogy számos amerikai és izraeli fegyver került elő.

Ezeket mind az ISIS használta, és senki sem érti, hogyan kerülhettek arra a területre, ahol az Iszlám Állam egykor fészkelt.

A Szíriai Fegyveres Erők Deir Ezzor tartomány délkeleti részén lefoglalt fegyverekből álló készletet mutattak be a Szíriai Arab Hírügynökség (SANA) “YouTube” videómegosztó oldalon lévő csatornáján.

Több ezernyi kézifegyvert és légvédelmi eszközöket, sőt, még gépágyúkat is tartalmazott ez a rendkívül gazdag fegyverkészlet.

Annak idején nem is túl régen Diljana Tajtandzieva újságírónő is fellebbentette a fátylat a dolgok működéséről a Közel-Keleten.

Exkluzív interjúban elmondta a perzsa Fars News Agency hírügynökségnek, hogy az azerbajdzsáni Silk Way Airlines diplomáciai engedélyt kapott, hogy több száz tonna fegyvert szállítson a világ különféle országaiba és azokat terroristák és lázadók kapták meg.

Korábban már a csehek is elmondták, hogy olyan dokumentumok vannak a kezükben, melyek bizonyítják, hogy az USA nagy mennyiségű fegyvert vásárolt tőlük, majd azokat a terrorista csoportoknak adta tovább.

Mondanunk sem kell, elbocsátották később állásából.

A fegyverpiac dúl Keleten. Amerikát nem érdekli, kit és miért fegyverez, és aszerint teszi ezt, ahogyan éppen a piaci vagy egyéb érdekei diktálják…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés feltáró politika iszlám állam háború amerika isis


Megtekintések száma: 39661





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet