Az USAF veteránja és a NASA emberei szerint is ufó van az egyik videón!

2016. november 23., szerda




A különös, apró, de mesterségesnek tűnő tárgy 13.000 km/h sebességgel száguld el egy drón mellett, száz méteres magasságban.

Az esetet még korábban jelentették, akkor arról szóltak a hírek, hogy Ayden felett egy titokzatos, nem beazonosítható objektumot sikerült lefilmezni egy drón segítségével.

Videó, melyen egy ufó látható

A drón a levegőben volt, és repült, mialatt egy pillanatra néhány képkockán látható, amint egy fehér színű valami elhúz előtte.

A titokzatos valami átlósan halad el, és annyira gyors, hogy az nem lehetett egy másik drón, de még csak élőlény sem.

Az USAF egyik veteránja készítette a felvételt saját drónjával, amit eleinte észre sem vett. Csak otthon, a videó áttanulmányozása során talált rá az objektumra, mely néhány méterrel a drón alatt repül el.

Amikor észrevette a szokatlan dolgot, azonnal elküldte a NASA szakembereinek analizálni a felvételt, hogy ott képkockákra szedjék, és ki tudják rendesen vesézni az egészet.

A hosszú eljárás végeztével arra jutottak a szakemberek, hogy a képen látható valami egy ufó, vagyis egy ténylegesen beazonosíthatatlan repülő objektum. Ráadásul ez egészen biztosan ki van zárva, hogy élőlény, vagy valamiféle maszat legyen, mivel a számítások szerint 13.000 km/h sebességgel haladt el.

Gyorsabb az ember által készített leggyorsabb szerkezeteknél

Ekkora sebességre egyetlen repülő, vagy nem repülő élőlény sem képes, de még az emberiség által készített repülő szerkezetek sem.

Csak viszonyításképp: jelenleg a Lockheed SR-71-es tartja a nemzetközi világrekordot a repülési sebesség kapcsán, 3.529 km/h végsebességgel.

Ennél gyorsabb gép nem létezik, de mégis úgy tűnik, hogy ez a titokzatos homályos tárgy még nála is sokszorosan gyorsabb volt.

Idegen technológia?

Természetesen azt idegen technológia létezésének a kérdése azonnal felmerült, mint lehetséges magyarázat. Mivel ugyanis nem ismerünk olyan eszközt, ami 13.000 km/h sebesség elérését teszi lehetővé, így hamar előkerült az ufó kártya.

A mérnökök mind azt mondják, hogy a felvételen látható ufó egyenes vonalban repül végig átlósan a képen, vagyis egy szabályos mintát követ, mint más, a légtérben közlekedő szerkezetek.

Úgy gondolják, talán tucat számra repülnek hasonló szerkezetek a légkörünkben, de annyira gyorsak, és olyan álcázó technikát használnak, hogy a radarjaink csak néhány esetben képesek őket bemérni.

Egy másik elképzelés egy különleges amerikai katonai kémrepülőgépet sejt a háttérben. Ennek a mérete azonban jóval nagyobb kellene, hogy legyen. Ez a repülőgép 50 évvel megelőzi a korát, és azt beszélik, hogy szabad energia elven működik, és a hajtóművéből egyetlen példány létezik a világon.

A Black Mant, azaz fekete manta kódnéven futó szerkezet képes teljesen láthatatlanná válni optikai álcázó rendszere segítségével.

Talán készítettek belőle egy kisebb változatot, mely még nagyobb sebességre képes, és ezt láthatjuk az ominózus felvételen.

Senki sem tudja, akik pedig információval szolgálhatnának, mélyen hallgatnak, ahogyan az lenni szokott…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 30680





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet